Survivor 2018 8 Haziran Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödüller Ne?


Güncelleme: 8 Haziran 2018 : 05:55
1

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor’da yine heyecan dolu bir ödül oyunu seyirciyi bekliyor. Hız, güç denge ve biraz da şans gerektiren uzun ve yorucu bir parkurda gönüllüler ve ünlüler takımı nefes kesen bir mücadele verecekler. Survivor 2018 8 haziran ödül oyununu kim kazanacak? 

Bu akşam oynanan ödül oyununda zaman zaman tartışmalar zaman zaman sakatlanmalar yaşanacak. Fakat her şeye rağmen iki takım da her şeyini ortaya koyacak. 8 haziran oynanan ödül oyunu sırasında havuz etabında Hakan sert bir şekilde atlayacak ve çenesini yere vuracak. Hemen ardından Adem parkurda dengesini sağlamayamadığı için yere sert bir şekilde düşecek. Bu iki yarışmacının sakatlığı çok ağır olmayacak. Fakat Turabi’nin sakatlığı ciddi gibi görünüyor. Çünkü fragmanda yere düşen Turabi bir süre düştüğü yerde acılar içinde kıvranıyor. Üç yarışmacının da sağlık durumu iyi. Yarışmaya devam etmemelerini gerektirecek önemli bir sakatlıkları yok.

Bu akşam yaşanacaklardan bahsettikten sonra ödül oyunları hangi takımlar kazanacak sorusuyla ilgili tahminlerimizi paylaşalım. 8 haziran cuma oynanan ödül oyunlarından iletişim ödülünü büyük ihtimal ünlüler kazanacak. 2. oyun ise %90 gönüllüler takımının galibiyetiyle sonuçlanacak. 

Ünlüler takımı için dün oynanan ödül oyunları dönüm noktası oldu. Uzun süredir üst üste kaybettikleri ödül oyunlarının telafisini dün akşam muhteşem bir yemek ödülünü kazanarak yapmış oldular.

Finale kısa bir süre kala bütün yarışmacılar kendilerini şampiyonluk adayı olarak görüyorlar. Ve zaman zaman kendi aralarında ya da rakip takımlar arasında tartışmalar ve atışmalar yaşanıyor. Gönüllüler ve ünlüler takımının kıyasıya mücadelesi 8 haziran cuma akşamı izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Comments are closed.