Survivor 2018 9 Nisan Kim Elendi? Adadan Kim Gitti?


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 23:53
1

Survivor 2018’de bir eleme heyecanı daha yaşanacak. Heyecanın doruğa çıktığı yarışmada yine gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek. Şimdi gözler Survivor 2018 9 nisan kim elendi sorusunda.

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor’ın son  bölümünde yine bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında yapılan yapılan zorlu mücadelede kazanan takım yine ünlüler oldu. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı 2. dokunulmazlık oyununu da kaybederek büyük başarısızlığa imza attı. Şimdi 9 nisan pazartesi elenen isim her halükarda gönüllüler takımından olacak. Survivor 2018 9 nisan pazartesi kim elenecek?

Dönen bir kütüğün üzerinde en üzerinden uzun süre kalan yarışmacı sayıyı almayı başardı. Ünlüler takımı Survivor’ın klasikleşen bu oyununu daha önce oynadıkları için zorlanmadılar ve kolaylıkla kazandılar. Gönüllüler takımı ise yeni oyuncularına rağmen performanslarında gözle görülür bir yol kat edemediler. Survivor gibi zorlu bir yarışmada yarışmacıların performanslarını bütün etkenler etkileyebiliyor. Özellikle besin ödüllerini kaybeden gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarına daha güçsüz çıkıyor.

9 nisan eleme konseyi öncesinde oynanan ödül oyununu yine ünlüler kazandı. Turabi çıktığı 3 oyunun tümünü almayı başardı. %100 performans sergileyen Turabi yine iddialı bir konuşma yaptı. Özellikle son oyunda Hilmicem’in herkesten önce parkuru tamamlamasına rağmen atışlarda başarı gösteremedi. Nagihan ise oyun sonrasında göz yaşlarına hakim olamadı. Oyunu tekrar kaybetmenin verdiği üzüntüyle gönüllüler takımı eleme için konseydeki yerini aldı. 9 nisan adaya veda eden isim olacak?

İlk dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra 2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı 9 nisan pazartesi aralarından bir kişiye veda edecek. Survivor 2018 eleme potasında en çok ismi yazılan ilk kişi  Cumali oldu. Ardından bireysel dokunulmazlığı kazanan Damla ise Yağmur’un adını verdi. 2. dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde yapılan oylamada ise 9 nisan pazartesi elenecekler arasına Funda da dahil oldu.

Survivor’da dengeler her an değişebiliyor. Dün gerçekleşen konseyde Hakan ve Anıl arasında yaşanan kavga iyice kızıştı. Hakan Anıl’ı yine bir çok konuda suçladı. Anıl Hakan’a olan saygısını elden bırakmadı ve sakin yaklaştı. Ayrıca Hakan’ın Cumali’yi koruması kendine fan kitlesi mi topluyor sorularını akıllara getirdi. Eleme potasında olan Cumali bu hafta sms oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden isim olursa Cumali’nin destekçileri direk Hakan’a kayacaktır. Hakan stratejik davranmayı seven bir yarışmacı olduğu için bunu önceden kestiriyor olabilir.

Diğer taraftan adada yaptığı konuşmalar ise oldukça dikkat çekici. Cumali ile yalnız konuşan Hakan sen gidersen buraları yakarım diyerek ne demek istedi? Survivor dokunulmazlık, ödül ve eleme heyecanı derken finale adım adım ilerleniyor. Bu hafta Survivor’da adaya ve hayallerine veda edecek isim %80 Funda olacak. Bu güne kadar yaptığımız hiç bir tahminde yanılmadık. Sizler adadan kimin gideceğini düşünüyorsunuz?

Şimdi gözler bu üç isim arasından adaya kim veda edecek? Biz Survivor 2018 9 nisan kim elendi sorusunun yanıtı olarak Funda’yı görüyoruz. Sizce Survivor 2018 9 nisan kim elenecek?

1 YORUM

Comments are closed.