Survivor 2018 All Star Neden İptal Oldu? Neden Başlamadı?


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 21:06
5

Survivor’ın efsanevi kadrosuyla oluşturulan All Star için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Survivor 2018 All Star ne zaman yayınlanacak? 2018’de Survivor All Star olacak mı? Olacaksa ne zaman başlayacak gibi merak edilen tüm sorulara yanıt ararken şimdi ise 2018’de Survivor All Star gerçekten iptal edildi mi sorusu akıllarda soru işareti bıraktı?

 Survivor Panorama’ya yorumları ile farklılık katan Hakan Hatipoğlu, gelecek sezonda All Star yarışmasının yapılacağının sinyallerini vermişti.

8 senedir farklı kanallarda yer alsa da aldığı reytinglerle adından söz ettiren Survivor, yeni sezonda da 2018’de Survivor All Star olarak ekranlarda olmaya hazırlanırken kadroya alınması gereken yarışmacılar ile anlaşılamaması neticesinde iptal olduğu gelen haberler arasında.

2015 yılında yayınlanan Survivor All Star, yarışma severlerden büyük bir ilgi görmüştü. geçmiş yıllarda Survivor’larda yarışmış hatta şampiyon olmuş yarışmacılar ile Survivor’ın en başarılı yarışmacılarından oluşturulan bir kadro kurulmuştu. Bu sezonda ise Survivor All Star olmayacağı haberleri ekranlara yansıdı.

2018’de Survivor All Star’ın iptal olma gerekçelerinden biri ise verilen ücretlerin yarışmacıların aldığı diğer projelere göre daha az olmasıdır. Survivor 2018 All Star yerine Acun’un yeni formatının Survivor 2018 MixStar olacağı sosyal medyaya düştü. Peki nedir bu MixStar nedir? Formatı nasıldır?


Survivor 2018 MixStar Formatı Nasıl Olacak? MixStar Detayları Belli Oldu


 

 

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.