Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:05
32

Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor, yepyeni heyecanlarla izleyicinin karşısında olmaya devam ediyor. 2018’de Survivor All Star mı olacak? survivor 2018 all star kadrosu yarışmacı? Survivor 2018 ünlüler gönüllüler kadrosu? Sorularının cevaplarını sizler için araştırdık.

Survivor 2017, izleyicilerine büyük heyecan yaşattı. Acun Ilıcalı, Türk televizyon tarihinde ilk defa birçok büyük ödülü de yarışmacıları ile paylaştı. Geçmiş survivorlara göre hem en zor hem de ödülleri en güzel olan 2017 Survivor, ekrana damgasını vurdu. Seyirciler, Survivor’a büyük bir ilgi gösterdi. Bu nedenle gelecek sezonda bu ilgiyi arttırmayı planlayan Acun Ilıcalı Survivor 2018 All Star için kolları sıvadı.

2018 Survivor All Star için henüz resmi bir açıklama yapılmasa da 2016 ve 2017 Survivor’da başarılar kazanan ve sevilen yarışmacılar All Star kadrosunda da bulunacak. Bu isimlerden ilkinin 2016’nın en başarılı kadın yarışmacılardan Nagehan olacağı iddia ediliyor. Nagehan Karadere, 2016 yılında yayınlanan Survivor’da büyük bir başarı kazanmış ve adından sıkça söz ettirmişti.

Survivor All Star da yer alması beklenen bir başka isim ise 2016 Gönüllüler takımında bulunan Damla Can oldu. Damla, özellikle yarışmanın sonlarına doğru performansını arttırdı. Gönüllüler takımındaki oyunların alınmasında da büyük payı olan Damla’nın All Star için de adı geçiyor.

2017 yılında Survivor’da en başarılı yarışmacı olmayı başaran Sema’nın da yeni sezonda ekranlarda olması bekleniyor. Oğluna duyduğu özlem ile de sıkça gündeme gelen Sema, tüm parkurlarda üstünlüğünü de göstermişti.

2016 yılının gönüllüler takımında artan performansı ile bilinen Serkay’ın da survivor 2018 all star kadrosunda olabileceği iddia ediliyor. Serkay, 2016 yılında Atakan ile birlikte finale kadar çıkmıştı.

2017 yılında gönüllüler takımında bulunan Elif ve Berna’nın da survivor 2018 all star kadrosunda yer alabileceği konuşuluyor. Berna, Göz6 yarışmasından sonra direkt Survivor’a gittiği için hazırlıksız olduğunu söylemişti. Bu nedenle yeni sezonda da ekranlarda olabilir.

2017 yılına damgasını vuran Ogeday ve Serhat Akın’ın isimleri de survivor 2018 all star kadrosu için söyleniyor. Sizde Survivor All Star’da hangi yarışmacılar yer almalı? Survivor 2018’de hangi yarışmacıları ekranda görmek istersiniz?

 

32 YORUMLAR

  1. kuşucular hep bir tarafa koyuyurdun sonra diyorsun her şey koşu ile olmuyor on oyunda
    bir kazanıyor ben gunululer hocası olarak katılmak istiyorum turabi takımı buzüyor hoca şart.?

  2. ACUN ABİ BEN AYŞE EFSANE ALİ..BERİVAN EZİKCANTANRIYAR KATILSIN.NOHLUR.TURABİ KATILMASIN.ERDI KATILMASIN.GÖKAN ÖZEN KATILSIN.BenKATILIRDIMDA KÖY OLMAZ.MERVE AYDINA KÜSTÜM.NAGAHAN ŞAMPIYON.OLACAK.YALANSAMPIYONLUK..KALBİM MERVE AYDINA YAKIŞIR.EFSANE KADIN.MERVE AYDIN.ACUN ABİ ESEMES ATILMADAN.ÇÜNKÜ İNSANLARIN SEVGISİ PARAYLA.ALİNMAZ.ZATEN İZLİYEREK.REYTİK KIRIYON. BENAYŞEÜNLÜLER TAKIMININ ADINI EFSANE FENER KOY.BEROYA SELAM.SEVIYOM.DİBİNEKADAR KADININ GÜCÜ.MERVE AYDIN.ŞAMPIYON.

  3. ACUN ABİ BEN AYŞE EFSANE ALİ..BERİVAN EZİKCANTANRIYAR KATILSIN.NOHLUR.TURABİ KATILMASIN.ERDI KATILMASIN.GÖKAN ÖZEN KATILSIN.BenKATILIRDIMDA KÖY OLMAZ.MERVE AYDINA KÜSTÜM.NAGAHAN ŞAMPIYON.OLACAK.TADAN YALAN.KALBİM MERVE AYDINA YAKIŞIR.EFSANE KADIN.MERVE AYDIN.

  4. unluleri boyle istiyorum: atakan , adem , nihat altinkaya , ilhan mansiz , nagihan , sema , merve aydin , furkan , paskal , sabriye ve yattara olmali

Comments are closed.