Survivor 2018 Batuhan Neden ayrıldı? Neden Yok? Diskalifiye Mi Oldu?


Güncelleme: 1 Nisan 2018 : 23:47
2

Survivor 2018’de beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve 1 nisan pazar akşamı yapılan konseyde Acun Ilıcalı Batuhan’ın yarışmadan çekildiğini açıkladı. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama sonrasında Survivor Batuhan neden ayrıldı? Neden yok? soruları izleyenler tarafından merak edildi.

Batuhan’ın Survivor 2018’den kendi isteğiyle ayrıldığı açıklandı. Daha önce geçirdiği bir hastalık nedeniyle oyunlarda kendini iyi hissetmediğini ve daha fazla devam edemeyeceğini açıkladı. Batuhan’ın bundan sonra Survivor 2018’de yer almayacağı ve  arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra yarışmadan ayrılacağı acun tarafından diğer yarışmacılara duyuruldu.

Batuhan’ın son zamanlarda karşı takımla ve kendi takımıyla yaptığı tartışmalar zaten herkesin tepkisini çekmişti. Yarışlarda kendini gösterememesi ve performansının düşmesi de Batuhan’ın ayrılmasına neden olmuş olabilir. Batuhan’ın ayrılık açıklamasının ardından takım arkadaşları duygularını dile getirdi. Hakan bu konuda Batuhan’ın güçsüz bir yarışmacı olduğunu psikolojik olarak ada şartlarını taşıyamadığını gitmesinin yerinde bir karar olduğunu söylerken Yağmur bu konuda üzgün olduğunu dile getirdi.

Survivor 2018 1 nisan pazar akşamı şaşırtan açıklamalar üst üste geldi. Acun Ilıcalı Allstar takımının önlenemez yükselişine son çare olarak takımları dağıtmakta buldu. Bu günden itibaren Survivor 2018’de sistem tamamen değişti.


Acun’un Konseyde Yaptığı Açıklama Ne? Sema Ve Merve Neden Ağladı? Survivor 2018


1 Nisan pazar akşamı konseyde yapılan açıklamaları kaçıranlar Survivor 2018 Batuhan neden yok, neden ayrıldı sorularına yanıt aradı. Batuhan’ın sağlık problemleri nedeniyle yarıştan ayrıldığı resmi dilden yani Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Comments are closed.