Survivor 2018 Birleşme Partisine Kimler Gidecek? İşte O İsimler


Güncelleme: 16 Şubat 2018 : 11:13
10

Survivor 2018 geçtiğimiz 10 Şubatta ilk bölümü ile ekranlara geldi. Bazı kurallarda değişikliğe giden Acun aynı zamanda parkur ve hediyelerde de ilkleri yaşatıyor. İlk hafta geride kaldı ve izleyiciler az çok yarışmacıların potansiyellerinin farkına vardı. Tam da bu anda herkesin aklında aynı soru; Hangi isimler birleşme partisini görür. Bildiğiniz gibi birleşme partisine 8 isim katılacak. Şimdiden net bir şey söylemek elbette doğru olmaz. Ancak bu yazımız günm ve gün güncellenecektir. Hem internetten hem sosyal medyadan hem de kulis bilgilerinden derlediğimiz bilgilerle birleşme partisini görebilecek isimleri bu yazımızda sizlerle paylaşıcaz. Sizlerde yorumlarınızla bizlere destek olursanız seviniriz. İsterseniz başlayalım.

Yukarda da dediğimiz gibi birleşme partisini 8 isim görecek. İsterseniz önce Birleşmeye gidebilecek isimlerin kısaca analizlerini yapalım. Adem Kılıççı ilk günlerde biraz durgun başladığı yarışmada daha sonrada açıldı.  İlerlerleyen haftalarda kendisine geleceğini düşünüyorum. Adem yetişmek zor olacaktır.

Hilmi Cem‘de Adem gibi sonradan açılanlardan. Parkuların tozunu attıracak bir isim. Bölümler ilerledikçe Hilmi Cem’ın hızına yetişecek olmaz diye düşünüyoruz. Eğer kısır tartışmalara giripte kendisini yakmazsa Kıbrıs’ı bile görebilir.

Turabi Çamkıran hırslı bir yarışmacı. Sakat olmasına rağmen mücadeleden geri durmuyor. Evet biraz agresif tavırları olduğu doğrudur ancak performans açısından iyilerden birisi. Boşuna turbo demiyor kendisine. Çift şampiyonluğu olan bir yarışmacı. Birleşmeyi ve Kıbrıs görecek diye umuyoruz. Agresif tavırlarından vazgeçer ve tamamen iyi insan ilişkilerine odaklı bir yarışma süreci geçirirse finalde derim.

Merve Aydın, 2/1 yaptı ama parkurda çok iyi bir Merve Aydın gördüm. Ada yaşantısında Hakan için söylediği dobra samimi sözler Merve’nin kimseye eyvallah’ı olmayacağının göstergesi gibi geldi. Onun bir lafı var Merve aydın isterse yapar! Evet bizde öyle diyoruz. Eğer kısır tartışmalara girmezse Merve Aydın birleşmeyi görecektir biye tahmin ediyoruz.

SURVİVOR 2018 TÜM YARIŞMACILARI için TIKLA

Damla Can ise şuana kadar kusursuz diyebileceğimiz bir performans sergiledi. 2016’da zaten hızlı olan Damla bu sene daha da hızlandı gibi.  Evet güçsüzlerle yarışlara çıktığı bir gerçek ama bu Damla’nın hızını ve gücünü yok saymaz. Bakalım ilerleyen günlerde Nevin ve Funda ile olan mücadelelerini de görürüz.

Evet bu yukardaki sayılı isimler Birleşmeyi göereceğini düşündüğümüz 5 isim. Diğer 3 isim için şimdilik bir şey söylemek erken olacaktır. Adem, Merve, Hilmi Cem, Damla, Turabi %95 oranında birleşme partisini görecektir, sonrası için yorum yapmak şimdilik çok erken. Son gelişmeler ve yeni isimlerle yine bu sayfada olacaz. Sizlerde görüş ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Birleşme partisini görür dediğiniz yarışmacı kimdir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

10 YORUMLAR

  1. Hakan çok yalaka ve 2 yüzlü insan gücüne yetmeyeceği insa nın ayağını kaydırmanın peşinde ıçten pazarlıkçı nagihanıda hakanıda hiç sevmiyorum sahtekârlar

Comments are closed.