Survivor 2018 Büyük Ödül Ne? Sürpriz Ödül


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 00:15
0

Survivor 2018’de yine bir ilke imza atılacak! Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı,  büyük finalde kazanana bugüne kadar hiç bir yarışmada verilmeyen büyük bir ödülü hediye edeceklerini açıkladı. Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından Survivor 2018 büyük ödül ne soruları herkes tarafından merak edildi.

Yarışmacıların tüm ısrarlarına rağmen ödülü açıklamayan Acun Ilıcalı ödülün sürpriz olduğunu söyledi. Beklediklerine değecek değerli bir ödül Survivor 2o18 birincisini bekliyor. 2017 sezonunda yapılan mücadele sonunda kazanan takımın tüm yarışmacılarına lüks arabalar hediye verilmişti.

Fakat her fırsatta Survivor 2018’in ilklerin ve sürprizlerin senesi olduğunu vurgulayan Acun Ilıcalı, hiç bir yarışmada verilmemiş ve benzeri görülmemiş bir ödülü yarışmacılarla buluşturacak.

Survivor 2018 büyük ödül ne sorusunun yanıtını Acun Ilıcalı ada konseyinde açıklamadı. Fakat aldığımız duyumlar doğrultusunda İstanbul’un en güzel semtinde lüks bir ev olduğunu öğrendik.


Survivor 2018 Büyük Ödülü Kim Kazanacak? Beğendiğin Yarışmacıya Destek Ol!


Son 12 yılın en zor, en acımasız Survivor’ının ödülü de sıradan olamazdı. Acun Ilıcalı’dan böyle bir hamle bekliyorduk. Şimdi gözler Survivor 2018 finalinde kazanan yarışmacının alacağı büyük ödülde. Umarız kazanan kişi ödülü sonuna kadar hak eden bir isim olur.