Survivor 2018 Çalan Yabancı Şakılar Ve Sözleri 2018 Yabancı Hit Parçalar


Güncelleme: 11 Şubat 2018 : 20:53
2

Survivor 2018 tüm heyecanıyla devam ederken yarışmada çalan şarkılar da kısa sürede dillere pelesenk olmayı başardı. Survivor 2018’de çalan yabancı, slow, hareketli ve rap şarkıların tümüne haberimizde yer vereceğiz. Survivor 2018’de çalan şarkılara anında sitemizden ulaşabilirsiniz. İşte Survivor’da çalan yabancı şarkılar ve sözleri 2018 yabancı hit şarkıları..


Survivor 2018 Panorama Sunucuları Kim?


2005 yılında ekran macerasına başlayan ve 12 yıl boyunca yayınlandığı dönemin fenomen yarışması haline gelen Survivor, 13. ve en iddialı sezonuyla izleyiciyle buluşuyor. Takımlar yarışma saatleri dışında uyurken, yemek yerken, yiyecek ararken, sohbet ederken hatta tartışırken de yarışmacıların görüntülerine tanıklık ediyoruz. Bu zaman süresinde genellikle yabancı şarkılar eşliğinde izleyicilere aktarılıyor. İzlerken kulağımıza hoş gelen survivor yabancı şarkılar, survivor fon müzikleri survivor 2018 çalan tüm şarkıları sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik.

Acun Ilıcalı’nın bizzat sunduğu Survivor, birbirinden güçlü ve hırslı yarışmacıların adada kalma mücadelesini heyecanla izlediğimiz bir reality yarışma programı. Survivor 2018’in gönüllüler kadrosunda Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu ve Marcus yer alıyor.

Survivor geçmiş yılların en iyilerini bir araya getirdiği allstar kadrosunda Hilmi Cem İntepe, Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan Karadere ve Ümit Karan yer alıyor.

Survivor sadece nefes kesen mücadeleleri, adaya kimin veda ettiği yada yarışmacılar arasında geçen tartışmalarıyla değil aynı zamanda Survivor müzikleri, Survivor şarkıları, Survivor fon müzikleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor.  İşte Survivor çalan yabancı şarkılar ve sözleri 2018 yabancı hit şarkılar..

Survivor 2018 çalan yabancı şarkılar ve sözleri 2018 yabancı hit parçalar:

Survivor 2018 adada röportaj anında çalan şarkı Seafret-Give Me Something

Survivor 2018 yarışmacılar uyurken çalan yabancı şarkı: Katie Melua= wanderfull life

Survivor 2018 yarışmacılar adadan giderken çalan şarkı: Coldplay= hymn for the weekend

Survivor Çalan Yabancı Şarkılar : Kygo Selena Gomez: it aint me

Survivor 2018 çalan yabancı şarkı: Tenfold Loadstar : Sun And Rain

Survivor çalan yabancı şarkılar : La Isla Bonita: Madonna

Survivior 2018 çalan yabancı şarkılar ve sözleri 2018 yabancı hit şarkılar : Macklemore= Ryan Lewis cant hold us

Survivor 2018 çalan yabancı şarkılar ve sözleri 2018 yabancı hit şarkılar hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.