Survivor 2018 Cumali’nin Elenmesi Gönüllüler Takımında Dengeleri Nasıl Değiştirecek?


Güncelleme: 18 Nisan 2018 : 20:29
1

Survivor’da  gönüllüler takımı için yeni bir dönem başlıyor demek yanlış bir tabir olmaz. 16 nisan pazartesi yapılan eleme konseyinde halk oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden isim Cumali oldu. Yarışmaya katılma şekliyle çok konuşulan Cumali, adadan gidişiyle yine uzun süre kendinden söz ettirecek.

Cumali’nin Survivor 2018 serüveni oldukça farklı başladı. Yarışmaya katılabilmek için  Iğdır’dan İstanbul’a kadar yürüyen Cumali’nin Dominic macerası ne yazık ki 16 nisan pazartesi itibariyle son buldu. Adada 70 gün kalan ve hemen hemen her hafta eleme potasına giren, kendini Anadolu çocuğu olarak tanıtan Cumali, duygusal bir vedayla adaya ve hayallerine veda etti.

Gönüllüler takımının üst üste kaybettiği ödül ve dokunulmazlık oyunlarının en büyük sebebi olarak gösterilen Cumali’nin adadan gitmesiyle gönüllüler takımında dengeler nasıl değişecek herkes tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda gönüllüler takımı adına Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı’dan Cumali’nin ünlüler takımına geçmesini istemişti. Fakat Nagihan’ın bu teklifi Acun tarafından geri çevrildi.

Gönüllüler takımı 2,5 aylık süreçte 10 dokunulmazlık oyununun sadece 1 tanesini kazandı. Ödül oyunlarında 11 oyunu üst üste kaybederek kendi rekorunu kırdı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, ünlüler takımında yer alan Nagihan’ı gönüller takımına transfer etti. Bu değişiklik de gönüllüler takımının başarı grafiğini ne yazık ki değiştirmedi.

Hem biyolojik açıklık hemde başarıya olan açlık gönüllüler takımını iyice sarstı. Artık izleyiciler olarak oyunlardan tat alamaz duruma geldik. Bu da Survivor’a olan eleştirileri  artırırken ilgiyi azaltmaya başladı. Durumun ciddiyetini gören Acun Ilıcalı tamamen format değiştirdi ve Allstar-Gönüllüler karşılaşmasını Ünlüler gönüllüler olarak değiştirdi. Damla, Murat ve Hilmicem gönüllüler takımına geçerken, Mustafa Kemal ise Allstar takımına geçti.

Böylece Survivor 2018’de yeni dönem başlamış oldu. Büyük umutlarla başlayan yeni mücadelede gönüllüler takımı adına yine hüsranla sonuçlandı. Üst üste oyunlar kaybetmeye devam eden gönüllüler takımının başarısızlığı sürekli Cumali üzerine yıkıldı. Son oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı uyguladığı stratejiyle Cumali’yi adadan gönderdi.

Cumali’siz ilk ödül oyunu 19 nisan perşembe oynanacak. Survivor 19 nisan perşembe ödül oyununu gönüllüler takımı kazanırsa başarısızlığın sebebi kim sorusunun yanıtı  Cumali olacaktır. Fakat sonuç değişmez de gönüllüler takımı yine kaybederse Cumali’ye haksızlık yapıldığı ortaya çıkacaktır.

Sizler Cumali üzerine oynanan oyun ve  adadan gitmesi için uygulanan Strateji hakkında ne düşünüyorsunuz? Cumali’ye gerçekten hakslıklık yapıldığına inanıyor musunuz?

 

1 YORUM

  1. Cumalinin elenmesi iyi oldu fakat gonullulerin oyun kazanamamasinin tek nedeni cumali deyildi sadece cumali sayi vermiyordu ki tek nededi takim olamadiklariydi takim olsaydilar oyun kazanardilar onlarin tek isleri anili karalamak kotu gostermek ki bunu yapanlar birer birer gidiyorda gonululluler oyun kazanmak istiyorsa oncelikle kazanacaklarina dair umutlari istekleri inanclari olsun hemen one gecen gibi hakan oyun bizde diyor buyuk konusuyor ve sonuc ortada hep yeniliyorlar

Comments are closed.