Survivor 2018 Ecem Karaağaç Kimdir? Mesleği, Sevgilisi?


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 19:56
1

Survivor’ın Göz6’dan transfer yarışmacısı Ecem, iddialı sözleri ile Survivor’a damga vuracak gibi. Göz6’dan oldukça fanı bulunan Ecem’in smslerde güçlü olacağı gelen bilgiler arasında. Peki Ecem kimdir, yakından tanıyalım. Survivor 2018 Ecem Karaağaç Kimdir? Mesleği, Sevgilisi?

Ecem Karaağaç Amerika’da eğitim almıştır. Lise 3. sınıfta eğitimi için Amerika’ya gitmiş sonrasında Yaşar Üniversitesi mimarlık bölümü’nden eğitimini tamamlamıştır. Yarışmadan öncede yine kendi mesleğini yapan Ecem, bir mimarlık ofisinde çalışmaktaydı. Ecem mesleği dışında birçok alanda kendisini geliştirmeye odaklamıştır.

Ecem Karaağaç, okçuluk, binicilik, rüzgar sörfü, kayak, futbol, voleybol ve tenis sporlarında tecrübesi olan Ecem,6 yıl lisanslı basketbol oynamış 3 yıl da lisanslı olarak yüzme sporuyla ilgilenmiştir. 174 cm boyunda olan Ecem 60 kg ağırlığındadır.

[kirmizitext]SURVİVOR 2018 GÖNÜLLÜLER TAM KADRO-KİM KİMDİR için tıkla[/kirmizitext]

Survivor 2018 Gönüllüler fragmanında oldukça iddialı konuşan Merve Karaağaç sosyal medya hesabından ”Doğru yolu görüp de gitmemek var ya, işte bu korkaklıktır” diyerek Survivor’da izleyeceği yolunda ipuçlarını vermiştir. Yarışmacıya başarılar dileriz.

Comments are closed.