Survivor 2018 Gönüllüler Funda Diken Kimdir? İşi, Yaşı, Boyu, Kariyeri


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 00:27
1

Survivor 2018 yine bomba gibi bir ekiple ekranlara geliyor. Acun’un daha önceden de dediği gibi çok farklı bir Survivor bizleri bekliyor olacak. Özellikle yarışmadaki isimler oldukça merak konusu. Birbirinden güçlü ve dayanıklı isimler 2018 Survivor yarışmasında boy gösterecek. İşte o isimlerden birisi. Funda DikenSurvivor 2018 Gönüllüler Funda Diken Kimdir? İşi, Yaşı, Boyu, Kariyeri.Survivor 2018 Funda Diken MuayThai ve Kickbox, Wushu, MuayThai dallarında kendisini geliştirmiş ve dünya şampiyonu olmuş sporcumuzdur. Zayıflamak için başladığı Kickbox’ta giderek kendisini geliştirip şampiyon olmuştur.

Spora 2009 yılında zayıflamak için başlamıştır. Kendisi bu psordaki serüvenini şu sözlerle ifade etmektedir.“Bu spora basladigim ilk zamanlarda ailem cok karsiydi. Cunku hergun bi yerim morarmis gidiyordum. Birakmam icin israr ediyolardi.birakmadim inat ettim ben bu isi yapıcam dedim.” Merzin Üniversitesi BESY mezunu olan Funda Diken, 50 kilo ağırlığındadır. 9 kez Türkiye şampiyonu olan Funda diken, 24 maçta 23 galibiyet 6 nakavt ile başarıdan başarıya koşmuş bir sporcudur.

Survivor 2018 Gönüllüler Funda Diken şampiyonluktaki serüvenini şöyle anlatmaktadır; “Dünya şampiyonasına çok iyi hazırlandım. Hatta milli takim kampına bile hazır bir şeklide gittim. Dünya şampiyonu olmayı herseyden çok istiyordum. Kendi antrenörüm ve milli takim antrenörlerimiz sen dünya şampiyonu olacaksın diyorlardı. Başarmanın yarısı inanmaktır. Ben cok inandim ve kaybetmeyi hic aklimdan gecirmedim. Hatta yarı final macimi son 3 yilin avrupa ve dunya sampiyonu polanyali sporcuyla dovusurken, raund arasinda kickboks federasyon Başkanımız sn. Salim kayıcı geldi ve bağırdı”kizim sen sampiyonsun ben inaniyorum sende inan”dedi. İnandık.”

Survivor 2018’in gönüller takımında yarışacak olan Funda Diken’e başarılar diliyoruz. Yarışmacı hakkında güncel bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizler Funda Diken hakkında görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. sizce Funda Diken şampiyon olur mu? Duyduğumuza göre Acun’un yaptığı dayanıklılık testlerinde en yüksek puana sahip yarışmacıymış. Peki siz ne dersiniz?

Survivor 2018 Gönüllüler Funda Diken Videosu İzle

 

Comments are closed.