Survivor 2018 Hakan Ve Turabi Neden Kavga Etti?


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 16:45
1

Survivor 2018 tüm heyecanıyla devam ederken yarışmanın 13 Şubat salı fragmanı yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken detay takımların ayrılmasına rağmen Turabi ve Hakan arasında yaşanan kavga oldu. Survivor 2018 Hakan ve Turabi neden kavga etti? 13 şubat salı akşamı yayınlanacak bölümle ilgili önemli görüntülerin yer aldığı fragmanda Hakan ve Turabi neden kavga etti? İşte Survior 2018 Hakan ve Turabi neden kavga etti sorusuna dair tüm detaylar…


Survivor 2018 Ecem Karaağaç Neden All Star Takımına Geçti?


Yarışmanın ilk bölümünde daha ödül oyunu başlamadan önce Acun Ilıcalı’nın sürpriz açıklaması sonucunda Hakan Hatipoğlu Allstar kadrosundan Gönüllüler takımına geçiş yapmıştı. Acun Ilıcalı aldığı bu sürpriz kararın nedenini geçtiğimiz yılları baz alarak yaptığını,  olası bir gerginliğin önüne önceden geçmek olduğunu belirtmişti.

Fakat 13 şubat salı yeni bölüm fragmanında farklı takımlarda olmalarına rağmen ikilinin kavga ettiği dikkatlerden kaçmadı. Survivior 2018’in iddialı isimlerinden Hakan ve Turabi neden kavga etti? Yarışmanın 3. bölümünde yine sürpriz bir ödül oyunu için karşı karşıya gelen Gönüllüler ve Allstar kadrosunda kıyasıya bir mücadele yaşandığı görülüyor.

Hakan ve Turabi arasında yaşanan gerginlik 2015 Survivor karşılaşmasına dayanıyor. Yıldızları bir türlü barışmayan ikili arasındaki sürtüşme Turabi’yi diskalifiye eşiğine getirmişti. 2015’te yaşanan bir kavga sırasında Hakan’ın Turabi’ye “iyi bir yarışmacı olabilirsin ancak önce insan olmalısın” sözü üzerine ikili arasındaki kavga çığırından çıkmıştı. Ve Turabi yarışmadan bir hafta men edilmişti.. Aradan geçen 3 yıl ikili arasındaki gerginliği bitirmemiş tam aksine Survivior 2018, ikisi içinde bir hesaplaşma platformu olacak gibi görünüyor.

Survivor 2018 henüz başlamadan takımları ayrılan Hakan ve Turabi neden kavga etti? Turabi’nin karşılaşması anında Hakan Hatipoğlu Turabi’ye sözlü atıflarda bulunuyor. Bu sözlerin üzerine Turabi Hakan’ın üzerine yürüyor ve oldukça sinirli olan Turabi “ne oluyor gel buraya gel” sözleriyle kavgayı şiddetlendiriyor. İki arasındaki kavga arkadaşları tarafından engelleniyor.

Hakan ve Turabi arasında daha ilk haftada başlayan kavgaların ilerleyen günlerde hangi boyuta geleceği şimdiden merak ediliyor. Ayrıca Survivor 2018 13 şubat salı yayınlanan fragmanda dikkat çeken bir detay ise Acun Ilıcalı’nın açıklamaları oldu. Ilıcalı; “bu akşam hem takımlar eşitlenecek hem sürprizler açıklanacak” sözleriyle merak uyandırdı.

Survivor 2018 13 şubat salı Hakan ve Turabi neden kavga etti?

 

Comments are closed.