Survivor 2018 İpek Kim? İpek Yaşar İşi Yaşı Kariyeri Güncel Bilgiler


Güncelleme: 13 Mart 2018 : 14:36
3

Survivor 2018 İpek Yaşar Kim ne iş yapıyor? Yedeklerden elenen bir yarışmacı yerine gelen İpek hakkında bilinmeyenler ile ilgili bilgileri sitemizde bulabileceksiniz? Yazılmayıp merak ettiklerinizi ise yorum kısmından sorduğunuzda size en kısa sürede yardımcı olunacaktır. Survivor yarışma programı diğer yarışma programları gibi olmayıp her dönem kendine yakışır izleyici kitlesine sahip olmuştur. Televizyon ekranlarında yayında olan programların hepsine fark atarak reytingleri kasmayı bu dönemde başarmıştır. Survivor 2018 İpek Kim?

Gamze Aksu yerine yarışmaya katılan İpek Yaşar’ın nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu. Gamze Aksu Survivor 2018’in ilk haftasında yüksek tempoya dayanamamış ve yarışmadan ayrılma kararı almıştır. Hakan’da sakatlığı nedeni ile yarışmada 1 ay herhangi bir oyunda yer almayacağı açıklandı. Survivor tüm heyecanı ile devam ederken isterseniz İpek Yaşar’ı yakından tanıyalım.

[kirmizitext]Survivor 2018 Birleşme Partisine Kimler Gidecek? İşte O İsimler <<<Tıkla [/kirmizitext]

Survivor gönüllüleri için daha önce Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamayı sizlere duyurmuştuk. Survivor 2018 All Star ve Survivor 2018 Gönüllülere ikişer yarışmacı dahil olacaktı. Bunlardan birincisi Erkan Karabulut oldu. Erkan Karabulut Hakkında merak ettikleriniz için Tıklayınız  Şimdi ise İpek Yaşar oldu. Survivor ipek yaşar bu dönem yarışmacı olarak ekranlarda göreceğimiz yüzler arasına girdi.

Elenen yarışmacıların yerine geçen İpek Yaşar başarılı bir eğitim hayatından söz edebiliriz. Hukuk Fakültesinden mezun olan yarışmacı iddialı bir avukat adayıdır. Aynı zamanda  sporla da yakından ilgilenen İpek Yaşar  zorlu bir dal alon Crossfit dalında kendini geliştirmiştir. Crossfit Balaban’da eğitim koçu olarak çalışan İpek sporu hayatının merkezine koyan birisidir. Aynı zamanda Galatasaray’da su sporlarında oyuncudur ve uluslararası bir oyuncudur.

Survivor 2018 İpek Yaşar intagram hesabı: ipekyasar

Hem sportif hem zeki olunca diğer yarışmacılar için tehlike çanları çalıyor diyebiliriz. Yedeklerden yarışmaya dahil olan İpek Yaşar kaç yaşında sevgilisi kim aslen nereli olduğu ilgili bilgileri ise yakında paylaşacağız bizi takip etmeye devam edin. 10 şubat 2018 de ekranlara merhaba diyen Survivor 2018 yarışmacılarına  şimdiden başarılar diliyoruz.

Survivor 2018 İpek Yaşar Fotoğrafları

Survivor 2018 – İpek Yaşar – Crossfit Antrenmanı

https://www.youtube.com/watch?v=wm89y8k30sw

Comments are closed.