Survivor 2018 Melih Gerçekten Sakatlandı Mı? İlginç Detaylar


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 20:57
0

Survivor 2018’de Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama hem izleyenleri hem de yarışmacıları şaşırttı. 9 martta oynanan ödül oyunu sırasında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Melih’in sağlık sorunlarından ötürü yarışmaya devam edemeyeceğine karar verildi. Fakat konuyla ilgili soru işaretleri devam ediyor. Melih gerçekten sakatlandı mı yoksa işin arka planında başka sebepler mi var? İşte detaylar…

9 mart ödül oyunu sırasında talihsiz bir kaza yaşayan Melih ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. 2 gün boyunca  tedavisi devam eden Melih ile ilgili karar 11 mart dokunulmazlık oyunu öncesinde açıklandı. Melih’in sağlık sorunları nedeniyle doktor kararıyla yarışmadan ayrıldığı Acun Ilıcalı aracılığıyla yarışmacılara duyuruldu.

Açıklamanın ardında herkes Melih’in durumu nasıl, kalıcı bir sakatlık oluştu mu, bundan sonraki hayatını nasıl etkileyecek gibi sorulara yanıt aradı.  Daha önce boynundan ağır bir şekilde sakatlanan Hakan ve Merve’nin hala yarışmaya devam etmesi fakat Melih’in ilk sakatlığında diskalifiye olması kafalarda soru işaretine neden oldu.

Acun Ilıcalı bu yıl programda farklı bir format uyguladı. Bir tarafta 12 sezonun en iyilerinden oluşan Allstar takımını diğer tarafa hiç tecrübesi olamayan gönüllüler takımını karşı karşıya getirdi. Allstar takımı tecrübesini en iyi şekilde kullanarak üst üste galibiyetler elde etmeye başladı. Durum böyle olunca Survivor eski tadını vermemeye başladı. Çünkü son dokunulmazlık oyununa kadar art arda 12 oyunu da Allstar’ın kazanması artık izleyicinin yarışmaya olan ilgisini azalttı. Son zamanlarda seyirci çekmekte zorlanan Acun Ilıcalı takımlar arasında dengeyi sağlamak için yeni oyuncular getirmeye yada takımlar arasında değişim yapmaya başladı.

Durum böyle olunca akıllara da Melih gerçekten sakatlandı mı yoksa perde arkasında başka planlar mı var sorusunu getirdi. Çünkü Melih’in diskalifiye olduğunu açıkladıktan sonra yarışmaya ilerleyen günlerde yeni yarışmacıların geleceğini söyleyen Acun’un başka planları mı var?

İnternet ve sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda; Acun Ilıcalı’nın Melih’in sakatlığını kullandığı, onun yerine takımlar arası dengeyi sağlamak adına daha güçlü yarışmacılar getirmek için sağlık sorunlarını bahane ettiği konuşuluyor. Çünkü Merve ve Hakan’ın daha ağır sakatlıklar yaşamasına rağmen hala yarışmaya devam ediyor olması söylentileri güçlendirdi.

Efendiliği ve saygısıyla tüm yarışmacıların beğenisini toplayan Melih Survivor’ın iz bırakan isimlerinden olmayı başardı. Yarışmadan zamansız ayrılışı hayranlarını oldukça üzdü. Meliha Özkaya’ya bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Melih neden diskalifiye oldu? Melih neden survivordan ayrıldı? soruları daha uzun süre konuşulacak.

[mavitext]Survivor 2018 Nagihan Neden Gönüllüler Takımına Geçti? için tıkla[/mavitext]

Sizler Melih’in yarışmadan ayrılması konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz sosyal medya ve diğer platformlarda konuşulan söylentileri nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce Melih gerçekten sağlık sorunları nedeniyle mi yarışmadan ayrıldı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=rQx6GPwe7B8