Survivor 2018 MixStar Formatı Nasıl Olacak? MixStar Detayları Belli Oldu


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:55
2

Survivor yeni sezonda da adından sıkça söz ettirecek gibi. Acun yine yaptı yapacağını. Acun yeni bir Survivor ismi ve formatı ile sevenlerinin karşısına çıkacak? Survivor 2018 MixStar yarışması formatı nasıl? İçeriğinde neler olacak? Takımlar nasıl ikiye bölünecek? Yarışma parkurları değişecek mi? Yarışmanın yapıldığı ada değişiyor mu? Hepsi ve daha fazlası, tüm detaylar birinci ağızdan sitemizde olacak. Çok Yakında…

Yine Survivor meraklılarını heyecanlandırmayı başardı. Yarışma severler bu sene farklı bir Survivor izleyecekler gibi. Yeni Survivor MixStar şimdiden sosyal medyaya damgasını vurdu gibi. Hemen hemen herkes yeni yarışma formatı ile ilgili detayları öğrenmeye çalışıyor. Sizler için konuyu araştırdık. Çok yakında yeni formatla ilgili hazırladığımız yazı dizimizi sizlerle buluşturacağız. Bizi takipte kalın.


Survivor 2018 All Star Neden İptal Oldu? Neden Başlamadı?


Acun’un yeni sezon için düşündüğü MixStar yine ünlüler ve gönüllüler takımlarından oluşacak. Survivor 2018 MixStar yazırşamcı seçimi ise şu şekilde olacak. Daha önce All Star için düşünülen ancak hem parada anlaşılamadığı için hem de seçilecek oyuncuların yeni projeleri olduğu için yarışmaya katılamamaları nedeni ile yarışmacılar tüm Survivor sezonları boyunca iyi performans sergilemiş yarışmacıları arasından karışık olacak seçilecek.


Survivor MixStar Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi


Diğer taraftan MixStar için yeni kulvarlar ve yarışmalar için bir çok hazırlıkta yapıldığı gelen bilgiler arasında. Survivor yeni sezon MixStar ile ilgili yeni bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir.

 

 

Comments are closed.