Survivor 2018 Nihat Doğan Ve Merve Neden Kavga Etti


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:44
2

Survivor 2018 24 şubat yayınlanan bölümde Nihat Doğan ve Merve’nin kavgası yarışmaya damga vurdu. Nefes kesen Romanya-Türkiye karşılaşması sırasında çıkan tartışma adada da devam etti. Peki Survivor 2018 Nihat Doğan ve Merve neden kavga etti? Kim haklı Merve mi Nihat Doğan mı?


Survivor 2018 Emre Durak Kimdir?


Ekranların fenomen yarışma programı Survivor hız kesmeden tüm heyecanıyla devam ediyor. Dominic’te survivor fırtınası esmeye devam ederken yarışmanın 2. haftasında tartışmalar kavgalar ve gruplaşmalar da belirgin olarak artmaya başladı. Geçtiğimiz yıllardan atarlı giderli tavırlarıyla gündemden düşmeyen Nihat Doğan adada ilk kavgasını dün yayınlanan bölümde Merve ile yapmış bulunuyor.

Survivor 2018 24  şubat cumartesi nefes kesen bir karşılaşma izledik. İlk oyun All Star ve Gönüllüler arasında oynandı. Kazanan takım Romanya ile karşı karşıya geldi. Hilmicem, Merve, Nagihan, Turabi ve Sema gibi hızı, yeteneği, gücü üst seviyelerde olan All Star takımı Romanya karşılaşmasında bizi temsil etmek üzere yarışı kazandı. Yarış alanına gelindiğinde herkes tam motivasyon ve takım ruhuyla yarışmaya asıldı. Takımlardan 1’i yedek olmak üzere 8 kişi oyun için seçildi.

 

Takımımız oyuna hızlı bir giriş yaptı. Uzun bir süre Romanya’ya oyun vermedi. 6-1 lik bir üstünlükle oyunu götürdü. Fakat son anda kendini toparlayan Romanya takımımıza yetişti ve beraberlik sağlandı. Bu sırada oyun için seçilmeyen Nihat Doğan sinirlerine hakim olamadı. Oyunlarda yer almak istediğini kendisine de fikir sorulması gerektiğini buraya amigoluk yapmak için gelmediğini sert sözlerle ifade etti. Adem Nihat Doğan’ın yanına gelerek oynamasını söylese de Nihat Doğan kabul etmedi. Nihat Doğan’ın gereksiz çıkışları takımın da motivasyonunu bozdu. Açık ara farkla götürdüğümüz oyunu kaybettik.

8-10 luk bir skorla Romanya-Türkiye karşılaşması son  buldu. Kaybeden Allstar takımı büyük bir üzüntü yaşarken Romanya büyük ödülün ve Türkiye karşısında elde ettiği galibiyetin keyfini sürdü. All Star takımı büyük üzüntüyle döndükleri adalarında Nihat Doğan ile gergin anlar yaşadılar. Nihat Doğan ve Merve arasında tansiyon iyice yükseldi. Birbirlerine hakarete varan sözler söylemeye başladılar. Romanya-Türkiye karşılaşmasında kendisine oyun hakkı verilmeyen Nihat Doğan tepkisini dile getirirken Merve; oyunda senin yerin yoktu diyerek durumu daha da içinden çıkılmaz hale getirdi. Survivor 2018 Nihat Doğan ve Merve Neden kavga etti?

Survivor 2018 Nihan Doğan ve Merve kavgası daha uzun süre konuşulacak. Belkide bu durum adada gruplaşmalara neden olacak.Bunu ilerleyen günlerde izleyerek göreceğiz. Survivor 2018 Nihat Doğan ve Merve neden kavga etti sorusunun yanıtını böylece sizlerle paylaşmış olduk.

Siz değerli izleyenler Survivor 2018 Nihat Doğan ve Merve kavgasında kimi haklı buluyorsunuz? Kimin tarafını tutuyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.