Survivor 2018 Ödül Oyunu Kim Kazandı? 62. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 4 Mayıs 2018 : 02:29
0

Survivor 2018’de önemli bir ödül oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Baştan sona kıran kırana bir mücadelenin sahne olduğu yarışta iki takımda varını yoğunu ortaya koydu. Hırslı ve azimli bir şekilde tekrar oyunlara dönen Turabi rüzgarı bugün itibariyle esmeye başlıyor. Turabi’nin de dönüşüyle Survivor 2018 4 mayıs ödül oyununu kim kazandı? 

Yarış için hazırlanan parkur, çeşitli engel ve zorlayıcı bariyerlerle dolu. Yarışmacıların kimi zaman sürünmesi  kimi zaman atlaması gerekiyor. Ve atış alanına en hızlı şekilde gelmek için bütün yarışmacılar gözünü karartıyor. Sık sık sakatlanmaların ve düşmelerin yaşandığı yarışta herkes hırslı herkes güçlü ve herkes sadece kazanmak istiyor. Survivor 2018 4 mayıs cuma ödül oyununu kim kazandı?

4 mayıs cuma yayınlanan 62. bölümde kazanan takımın aldığımız sağlam duyumlar doğrultusunda ünlüler olduğunu söyleyebiliriz. Ünlüler iki  ödülün de sahibi olacak.

Survivor 2018’de 13. haftayı geride bırakırken hızlandırılmış çekimler başladı. Takımlar günde iki kez oyun oynuyor. Büyük efor ve güç kaybediyor. Bu durumda ödül oyunları da büyük anlam taşıyor. Gönüllüler üst üste 12 oyun kazanarak büyük bir rekora imza atarken 3 mayıs salı oynanan iki oyun ödülünü de kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Dün ünlüler takımı hızlı bir çıkış yaptı. Çünkü Ümit Karan sakatlığını tamamen sildi. Turabi takıma geri döndü. Adem gücünün farkına vardı ve parkurda tüm her şeyini ortaya koydu. Tüm bunların yanında takım ruhunu en iyi şekilde yansıtmaları oyunlarda birinci olmalarının en büyük etkeni. Gönüllüler takımında ise Nagihan ve Hakan arasında yaşanan tartışma tüm adayı etkisi altına aldı.

Hakan takım için sürekli bir algı operasyonu yapıyor. Kendine taraf çekmeye çalışıyor. Tam bir strateji adamı olan Hakan adada gerilimi artırmaya devam ediyor. Önce Anıl üzerine oynayan Hakan şimdi de Nagihan’ı kendine hedef seçmiş durumda.

4 mayıs cuma oynanan ödül oyununun ardından en eğlenceli oyunlardan biri olan Anlat Bakalım oynanacak. Yine çok keyifli ve heyecanlı dakikalar izleyenleri bekliyor. En çok merak edilen konulardan biri de Turabi’nin dönüşü oyun alanında dengeleri nasıl değiştirecek?