Survivor 2018 Panorama Sunucuları Kim?


Güncelleme: 10 Şubat 2018 : 18:32
0

Survivor 2018’in ekrana gelmesine sayılı günler kala Survivor 2018 Panorama sunucuları kimler olacak? Survivor 2018 durum değerlendirmesini kimler yapacak? Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Survivor heyecanla beklenirken, yarışmanın perde arkasını ve detaylarını en ince ayrıntısına kadar öğrendiğimiz Survivor 2018 Panorama sunucuları kimler olacak? 


Survivor 2018 İlk Konseyde Adaya Kim Veda Edecek? Yorum Sayfası


Survivor Panorama programını geçtiğimiz yıllarda Hakan Hatipoğlu ve Nur Tuğba Algül birlikte başarıyla yürütüyordu. Fakat bu yıl Survivor Allstar kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu programda olmayacak. İzleyenler Nur Tuğba Algül’ün Survivior Panorama programını kiminle birlikte sunacak sorusuna yanıt ararken, programın yeni yorumcusu Hakan Ural olarak açıklandı. Survivor 2018 Panorama yeni sunucusu Hakan Ural kim? İşte Detaylar..

Survivor 2018 10 şubat cumartesi akşamı ilk bölümüyle Tv8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. İzleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran ve reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Survivor 2018 bu yıl da en çok konuşulan ve izlenen program olma özelliğini sürdürecek. Survivor yarışmasının detaylarını, yarışmacıların başarılarını yada hatalarını, elenen isimlerin neden elendiğini, kimin birinciliği hak ettiğinin en iyi şekilde yorumlandığı Survivor 2018 Panorama sunuculuğunu Hakan Ural ve Tuğba Algül birlikte yürütecek.

Hafta içi hergün 12.45’te ekranlarda olan Survivor Panoramanın 12 Şubat pazartesi başlaması bekleniyor.

Survivor 2018 Panorama Sunucusu Hakan Ural Kim?

Survivor 2018 Panorama yeni sunucu ve yorumcusu Hakan Ural alında hepimizin yakından tanıdığı bir isim.  10 Mart 1967 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşta hayata atılan Ural 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Daha sonra Yeşilçam’dan üst üste teklifler almaya başladı. 19 yaşında Sibel Can ile evlendi. Çiftin Engincan ve Melisa isminde iki çocuğu dünyaya geldi. 1999 yılında evliliklerini sonlandırdılar. Başlıca projeleri: Nilgün, Çember, Savunma, Yapayalnız, Yeni Hayat, Kardelen, Bir Yıldız Tutuldu, Nefes Nefese, Maskeli Beşler Kıbrıs, İpsiz Recep, Kolpaçino, Can Tertip, Kehribar, Ketenpere.

Son olarak Funda Özkalyocu ile birlikte Aramızda Kalmasın isimli magazin programını sunan Hakan Ural, Survivor 2018 panorama programıyla izleyici karşısına çıkacak.

Survivor 2018 Panorama Sunucusu Nur Tuğba Algül kim?

Survivor 2018 Panorama sunucusu Nur Tuğba Algül 1983 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Balıkesir Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan Algül Var mısın Yok musun yarışmasıyla keşfedilmiştir. Nur Tuğba, Gülgün Ferman’dan sunuculuk dersi aldıktan sonra NTV ve SKY Türk kanallarında sunuculuk yapmıştır. NTV’de sunuculuk görevini yürütürken yayın arasında yaptığı gaf yüzünden bir süre ekranlardan uzak kalmıştır. Ardından Survivor Panorama programının sunuculuğunu başarıyla sürdürmektedir.

Survivior panorama sunucuları kim?

Survivor Panorama Öykü Serter

Survivor Panorama programının yeni sunucusu Öykü Serter 1975 Ankara doğumludur. Ankara TED Kolejinden mezun olan başarılı sunucu Serter Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Sanatı bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Akabinde Galatasaray Üniversitesi Radyo-Tv bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi sinema medya bölümünde doktorasına devam ediyor. B.U.M, Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye, Anadolu Ateşi ve Bu Tarz Benim programlarının sunuculuğunu başarıyla üstlenen Öykü Serter, Survivor 2018 Panorama programını sunmaya hazırlanıyor.