Survivor 2018 Sahra Işık Kim? İşi, Yaşı, Boyu 


Güncelleme: 14 Aralık 2017 : 15:57
2

2014 yılında tv8 de yayınlanan, reytingleri oldukca yüksek yarışma programlarından olan survivor yildizlarindan Sahra Işık, yeni donemde 2018 survivor kadrosunda olacak.


Survivor 2018 Gönüllüler Tam Kadro İsim Listesi


Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Survivor Sahra Işık kimdir? 2018 survivor Sahra Işık 2014 yılında yine survivor dan tanıdığımız bir isim. Sahra Işık yaptığı bir açıklamada ‘tekrar ada yolcusuyum, iddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım dedi.

Performansının yanında sivri dili ve eleştirileriyle de ön plana çıkan Sahra Işık Survivor 2018’in en çok konuşulan isimlerinden olacak. Yenilgiyi ve başarısızlığı kabullenemeyen Sahra Işık, yine eleştirilerin hedefi olacak.

Gelmiş geçmiş en zorlu Survivor mücadelesini izleyeceğimiz Survivor 2018 10 Şubat Cumartesi yayın hayatına başlıyor. Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Turabi Çamkıran, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın’ın yer aldığı Survivor Allstar kadrosuna Sahra Işık’ta dahil oldu.

Sahra Işık Survivor 2014 ve Survivor Allstar’dan sonra 3. kez tekrar Survivor kadrosunda…  Acun Ilıcalı Survivor Allstar için yarışacak isimleri büyük özenle seçiyor. Spor geçmişi olan kondisyonu yüksek, güçlü ve iddialı isimler daha çok tercih ediliyor.


Survivor 2018 All Star Kadrosu? Survivor All Starda Kimler Olacak?


Survivor Allstar 2018 Sahra Işık Kim? 

Daha önce Survivor 2014, Survivor Allstar’da yarışan ve Survivor 2018 Allstar da yarışacak olan Sahra Işık 1991 İstanbul doğumludur. 1.80 boyunda ve 58 kg’dır. Profesyonel  Voleybolcu olan Işık Fenerbahçe’deki kariyerinin yanı sıra modellikte yapmaktadır. Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olduktan sonra Malezya’da düzenlenen Dünya Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

2 YORUMLAR

  1. Bence de sahra isim diyorum surrivor da oynamasina güzel güçlü olma sina çok iyi beceriyor.. iyi tutma si tahmin ediyorum.

Comments are closed.