Survivor 2018 Sahra Neden Elendi? Neden Gitti?


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 17:02
0

Survivor 2018 23 nisan pazartesi yapılan halk oylamasında en düşük oyu olarak adaya veda eden isim Sahra oldu. Survivor 2018’i en iddialı isimlerinden biri olan Survivor 2018 Sahra neden elendi? Neden gitti soruları da beraberinde geldi.

Survivor 2018 allstar kadrosu, son 10 yılın en iyi yarışmacılarının seçildiği ve yarıştığı bir takım olarak belirlendi, Dominic’e gönderildi. Takımda, Nagihan, Adem, Turabi, Murat Ceylan, Hilmicem, Damla, Sema, Merve Aydın, Ümit Karan ve Sahra gibi birbirinden güçlü isimler yer aldı.  Allstar takımı müthiş başarılı bir ekiple bir süre bütün ödül ve dokunulmazlık oyunlarının sahibi oldu. Daha sonra Acun Ilıcalı’nın yönlendirmesiyle takımlar karıştırıldı ve dengeler sağlanmaya çalışıldı.

Survivor 2018 Allstar takımının en güçlü, başarılı ve parkurlarda deneyimli isimlerinden biri olan Sahra ise ünlüler takımının 2. eleme konseyinde adaya veda eden isim oldu. 21 nisan cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyinde takım arkadaşları tarafından en çok ismi yazılarak eleme adayı olan kişi Sahra oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Elif ise Adem’in ismini verdi.

22 nisan pazar 2. dokunulmazlık sonrasında kaybeden takım yine ünlüler oldu ve 3. eleme adayı olarak Mustafa çıktı. Böylece Sahra, Mustafa Kemal ve Adem 10. haftanın gitme adayları oldu. 23 nisan pazartesi kim elendi sorusunun yanıtını nefeslerimizi tutarak bekledik. Ve halk oylamasında en az oyu alarak adaya ve hayallerine veda eden isim Sahra oldu. Survivor 2018 Sahra neden elendi? Neden yok?

Sahra’nın ismi açıklanır açıklanmaz Mustafa Kemal ve Adem derin bir nefes alırken, Sahra duygusal anlar yaşadı. Son zamanlarda psikolojisinin bozuk olduğunu ruhen kendini iyi hissetmediğini söyleyen Sahra, bu çöküşün performansına da yansıdığını bu nedenle adadan giden kişi olduğunu söyledi. Son dönemde oyunlara konsantre olamayan ve bu durumu yarışlardaki performansına da yansıyan Sahra’nın elenmesi Merve ve Sema’yı çok üzdü.

Performans olarak diğer yarışmacılarla kıyasladığımızda Sahra’dan daha düşük performans sergileyen isimlerin olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yiğit ve Elif  Sahra’dan daha fazla gitmeyi hak eden isimlerdi.

Sizler Survivor 2018’den Sahra’nın elenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?