Survivor 2018 Sema Neden Yok? Neden Yarışmıyor? 19 Nisan


Güncelleme: 19 Nisan 2018 : 21:51
0

Survivor 2018 19 nisan oynanan ödül oyununda Sema’nın olmaması izleyenlerin dikkatini çekti. İzleyenler Survivor 2018 Sema neden yok neden yarışmıyor sorularına yanıt aradı. İşte detaylar..

Survivor 2018 hiç şüphesiz bu güne kadar en zor ve uzun parkurların olduğu bir yarışma. Ve bu yüzden sakatlıkların hiç bitmediği ve sürekli yarışmacıların sakatlık haberlerini aldığımız bir dönem yaşıyoruz. Bu haberlerden biri de Sema’dan geldi. Sema neden yok neden oynamıyor Sema nerede soruları izleyenler tarafından araştırıldı.

Acun Ilıcalı oyun öncesinde Sema’nın sakatlandığını ve 19 nisan oynanan ödül oyununda yer almayacağını açıkladı. Sema’nın sakatlığının ciddi olmadığını biraz gözetim altında kaldıktan sonra tekrar oyunlara döneceği açıklandı. Ümit Karan’ın oyunlara tekrar dönmesine sevinen ünlüler takımı, Sema gibi güçlü bir yarışmacının sakatlanmasına ve oyunlarda yer almamasına oldukça üzüldü.

Şimdi gözler Survivor 2018 19 nisan oynanan ödül oyunu sonucunda. Özellikle gönüllüler takımından Cumali’nin gitmesiyle gönüllüler takımının kazanmaya olan güvenleri daha da arttı. Oyun Acun Ilıcalı’nın başlama düdüğüyle start aldı. Ve takımlar kıyasıya bir mücadele verdi. Ünlüler takımında Sema’nın olmaması gönüllüler için büyük avantaj oldu. Çünkü Sema takımın en güçlü isimlerinden biri.

Oyun kazanma potansiyeli en yüksek yarışmacılardan biri olan Sema neden yok neden oynamıyor soruları yarış boyunca izleyenler tarafından sorgulanmaya devam etti. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi Sema geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle bir süre doktor gözetiminde tutulacak. Daha sonra yarışlara geri dönecek.