Survivor 2018 Turabi İle Adem Neden Kavga Etti?


Güncelleme: 20 Mart 2018 : 14:52
5

Survivor’da 19 mart pazar akşamı yine heyecan dolu bir karşılaşma yaşandı. Gönüllüler ve Allstar takımı önce kendi aralarında ödül oyunu için yarıştı. Kazanan takım Yunanistan ile karşı karşıya gelme şansını yakaladı. Allstar takımı 10-5 lik bir skorla gönüllüleri mağlup etti. Ve Yunanistan ile kıran kırana bir mücadele verdik.  Bu sırada geceye damga vuran olay Turabi ve Adem arasında yaşanan kavga oldu. Survivor Turabi ve Adem neden kavga etti?

Bu akşam yapılacak olan ada konseyinde Gönüllüler takımından bir kişi adaya ve hayallerine veda etti. Bu sırada Acun ılıcalı Turabi ve Adem arasında bir gerginlik yaşandığını söyledi. Yarışmanın tutkunları ve Adem Turabi fanları iki başarılı yarışmacı arasında neden gerginlik yaşandığını merak etti.


Survivor 2018 Kim Diskalifiye Olacak? Adem Mi Turabi Mi? Kim Gidecek


Yarışma sonrasında aralarında ciddi bir tartışma yaşandığını söyleyen Acun Ilıcalı durumun ciddiyetini gerek tavırları gerekse sözleriyle belli etti. İki yarışmacının da önemli bir uyarı almasını bekliyoruz. Turabi’nin Adem’e ağır hakaretler etmesi Ademi çileden çıkarmış ve ikili arasında uzun süren bir gerginlik yaşandığı söyleniyor. Hatta Turabi bu yüzden takımdaki kız arkadaşlarından konsey anında özür diledi. Sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda Turabi’nin Adem’e küfre varan sözler kullanması tartışmayı dahada kızıştırmış.


Turabi’nin önceki yıllarda da bir çok kavgasına şahit olduğumuz için hatanın kendisinde olduğunu düşünüyoruz. Çünkü daha ilk günlerinde olmasına rağmen gönüller takımına dahil olan Batuhan ile geldiği andan itibaren gerginlik yaşıyor. Kendisi kavga etmeye oldukça meyilli. Adem ise daha sakin ve ağır başlı bir yarışmacı olarak daha önce kimseyle kavga ettiğine şahit olmadık. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarının ardından konuyla ilgili daha net bilgileri sizlerle paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Sizler Turabi ve Adem kavgası hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizler haklı tarafın kim olduğunu düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

 

5 YORUMLAR

  1. Yaa turabi kız kardeşlerimden çok özür dilerim falan dedi bastıra bastıra. Bencede küfür etme olasılığı yüksek

  2. başka hiç bir yerde böyle bir bilgi yokken siz nerden çıkardınız turabinin ağır küfürler ettiğini ayrıca bir çıkarmış diyip sonra yaşandı diyorsunuz bir yerden habermi aldınız orda mıydınız anlatımdan anlayamadım benim düşüncem güzel tık alır diye alel acele bir yazı yazmışsınız ademin daha önce kavgası yokmu yani yoksa benim izlediklerimde ademin ikizi felanmı var

Comments are closed.