Survivor 2018 Turabi’nin Eline Ne Oldu? Neden Oynamıyor? 26 Nisan


Güncelleme: 26 Nisan 2018 : 20:54
0

Survivor 2018 26 nisan perşembe oynanan  ödül oyunu sırasında Turabi’nin elinin sargılı olması ve oyunlarda yer almaması izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Turabi neden oynamıyor eline ne oldu soruları seyirci tarafından sorgulandı.

Survivor 2018 Turabi’nin eli oyun sırasında sakatlanmadı. 23 nisan pazartesi oynan ödül oyunundan sonra ünlüler takımının kaybetmesi Turabi’yi çok sinirlendirdi. Üst üste kaybettikleri oyunların sonunda sık sık sinir krize geçirerek parkurların engellerini söktüğüne şahit olduk. Yine 24 nisan salı sembol oyunu sonrasında kaybeden Turabi sinirlerine hakim olamadı ve fayansa yumruk attı. Kırılan Fayansın parçaları Turabi’nin elini kestirdi. Ve Turabi yaralandı. Eline dikiş atılan Turabi 26 nisan perşembe oynanan ödül oyununda ne yazık ki performans sergileyemedi.

Acun Ilıcalı oyun öncesinde Turabi’ye geçmiş olsun dedikten sonra yaptığı davranışın yanlış olduğu konusunda kendisini uyardı. Daha önce Alp Kırşan’ın sunduğu ödül oyunu sırasında parkurlara deviren Turabi Acun Ilıcalı’dan sert bir uyarı aldı. Mağlubiyetin verdiği eziklikle ne yapacağını şaşıran Turabi sinirini parkurdan çıkartırken kendini yaradı ve eline 6 dikiş atıldı. Turabi neden sakatlandı sorusunu merak edenler için ayrıntılı bir açıklama yaptık.

Survivor 2018 Turabi’nin eline ne oldu neden oynamıyor sorularını sizler için yanıtladık. Ayrıca 26 nisan perşembe ödül oyununda Ümit Karan oyun sırasında gönüllüler takımından yarışmacıların dışarıdan sözlü müdahale etmesine sinirlendi ve abartılı bir tepkiyle onlara bağırdı. Ümit Karan’ın bu ani çıkışı herkesi şaşırttı. Ünlüler takımında mağlubiyetlerle geçen bir hafta tüm yarışmacıların sinirlerini alt üst etti ve yarışmacılar arasında gerginlikler yaşanmaya başladı.