Survivor 21 Nisan 2018 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? Eleme Adayları


Güncelleme: 21 Nisan 2018 : 22:22
1

Survivor 2018 21 nisan cumartesi ödül oyunu sonrasında ilk dokunulmazlık oyunu için takımlar oyun alanında yerlerini aldı. Birleşme partisine ramak kala Survivor 21 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusu hem yarışmacılar hem de izleyenler için büyük önem taşıyor.

21 nisan cumartesi gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonrasında 2 isim eleme adayı olarak seçilecek. Takımlar eleme stresini yaşamamak için dokunulmazlık oyunlarında her şeylerini ortaya koyuyor. Ödül oyunlarında harcadıkları eforun en az iki katını dokunulmazlık oyunlarında gösteriyor. Fakat gönüllülerin dokunulmazlık oyunlarında başarı istatistiğine baktığımızda 73 gün boyunca her hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında sadece 1 kez başarı sağladıklarını görüyoruz.

Gönüllüler ve ünlüler takımlarının yarışmacı performanslarının eşitlendiği, takımların düzene girdiğini söylemek mümkün. Son olarak geçtiğimiz hafta sakatlanan Berna Canbeldek ne yazık ki rahatsızlığı nedeniyle Survivor’dan diskalifiye oldu. Ayrıca Ümit Karan da bu hafta geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle üç ödül oyununda oynayamadı. Fakat cumartesi gerçekleşen dokunulmazlık oyununda Ümit Karan da kazanmak için her şeyini ortaya koydu. 21 nisan dokunulmazlık oyunu öncesinde ödül için yarışan takımlar kıyasıya bir mücadele verdi. Ve oyun sonunda sürpriz ödülün sahibi gönüllüler oldu. Gönüllüler takımı mükemmel bir performansla bir oyunu daha kazanmanın sevinci yaşadı. Ve survivor 2018 21 nisan dokunulmazlık oyunu için oldukça motive bir şekilde oyun alanında yerlerini aldı. Ödül oyununu kaybettikten sonra çılgına dönen Turabi engellerden birini yıktı.

Survivor 2018’de dün oynanan ödül oyunlarının ikisini de gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı için dönüm noktası 20 nisan oynanan ödül oyunları oldu. Ödül oyunları sonrasında kaybeden ünlüler takımı arasında gergin dakikalar yaşandı. Adaya döndüklerinde gönüllüler takımı için şımardılar  yorumları yapıldı. Şimdi Survivor 2018’de 21 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı herkes için büyük önem taşıyor. Biz ilk dokunulmazlık oyununu gönüllülerin kazanacağını sağlam kaynaklardan öğrendik.

Gönüllüler takımında geçtiğimiz hafta elenen Cumali’nin yankıları hala devam ediyor. Daha önce girdiği 3 eleme potasından başarıyla çıkan fakat son gerçekleşen ada konseyinde halk oylamasında en düşün oyu alarak adaya veda eden isim kendisi oldu. Gönüllüler takımı Cumali’nin elenmesinin ardından daha fazla oyun kazanmaya başladı.

Şimdi Survivor 2018 21 nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Uzun süredir dokunulmazlık oyunlarını üst üste kaybeden gönüllüler bu hafta şeytanın bacağını kıracak mı? 21 nisan gönüllüler takımı için bir dönüm noktası olabilecek mi? Aldığımız sağlam duyumlar doğrultusunda 21 nisan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanacak.

Ünlüler takımı özellikle dokunulmazlık oyunlarında takım ruhuna daha çok önem veriyorlar. Birbirlerine destek oluyorlar. Böylece kazanmaları daha kolay oluyor. Öte taraftan dokunulmazlık parkurları ödül oyunlarına göre daha spesifik ve karışık olması gerekirken çoğunlukla tek bir yeteneğe bakan oyunlar oluyor. Ayrıca ünlüler takımının daha önceki yıllardan aşina olduğu parkurlar onların bu oyunlarda öne geçmesini sağlıyor.

21 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazanacak sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Sizler de bu konuda ki görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.