Survivor 8 Nisan 2018 Pazar Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?


Güncelleme: 8 Nisan 2018 : 01:06
0

Survivor 2018’de dokunulmazlık oyunu heyecanı bilindiği üzere haftada 2 güne çıktı. İlk dokunulmazlık oyununu tam da tahmin ettiğimiz gibi Ünlüler takımı kazandı. Şimdi gözler 8 nisan pazar 2.dokunulmazlık oyununda. İşte 8 nisan eleme adayları…

Dün oynanan ödül ve dokunulmazlık oyunlarının kazanan tarafı yine ünlüler oldu. Takımların yenilenmesi Survivor 2018’de yine hiç bir şey değiştirmedi. Ünlüler takımı şovunu yaptı ve hem ödül oyununu hem de dokunulmazlığı başarıyla kazandı. Şimdi herkes Survivor 2018’de 2. dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusu üzerinde duruyor.

Survivor 2018’de dün oynanan ödül oyunu 3’er kişilik ekipler halinde oynandı. İki takımda her şeyini ortaya koydu. Kazanan takım büyük bir mücadelenin ardından ünlüler oldu. Ünlüler hem konforlu ada ödülünü hemde poğaça çay ödülünün sahibi oldu. Ardından oynanan dokunulmazlık oyununu kıyasıya mücadelenin ardından ünlüler kazandı. Gönüllüler takımdan Cumali ve Yağmur eleme potasına giren isimler oldu. Survivor 2018 8 nisan dokunulmazlık oyunu iki takım içinde hayati önem taşıyor. Aslında 2. dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetse dahi adaya veda eden isim yine gönüllüler takımından olacaktır. Çünkü ünlüler takımından kim potaya girerse girsin gönüllüler takımının hiç şansı yok.

Fakat Survivor 2018’de daha önce hiç tanık olmadığımız  durumlara rastlıyoruz. Damla’nın dokunulmazlık oyununu kaybetmelerinin ardından karşı takımdan Sema ile sarılıp gülmesi oyuna damga vurdu. Damla’nın bu tavrı rekabeti öldüren hareketler olarak yorumlandı. Bu durum karşısında Acun Ilıcalı’da tepkisini gösterdi. Damla’nın kaybetmelerine rağmen Sema ile birlikte sergilediği bu davranış herkesin tepkisine yol açtı. Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi bütün gönüllüler takımında hüsrana neden olurken Damla’nın mutluluk ifadeleri gerçekten açıklanacak bir durum değildi.

Survivor 2018 8 Nisan pazar dokunulmazlık oyunu sonucuna gelirsek; sağlam kaynaklardan aldığımız bilgiler ve dokunulmazlık oyunu parkuruna baktığımızda dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtını tahmine etmek çokta güç değil. 8 nisan pazar dokunulmazlık oyununu %80 ünlüler kazanacak.

Gönüllüler takımına yeni gelen Damla, Murat ve Hilmicem’in başarısızlıkları henüz yeni takımlarına adaptasyon olamadıkları için değerlendiriliyor. Bu süreci atlattıktan sonra %40 olan performanslarını %80-100 arasına çıkardıklarında başarılar elde etmeye başlayacaklardır. Özellikle Murat hafta boyunda toplam 10 oyun oynadı ve sadece 4 ünü kazandı. Survivor 2018 8 nisan dokunulmazlık oyunu kim kazandı?

Survivor 2018 8 nisan pazar dokunulmazlık parkuru önceki yıllardan tanıdık olduğumuz bir oyun. Dönen bir kütüğün üzerinde en fazla kalabilen oyunu kazanıyor. Ünlüler takımının daha avantajlı olacağı kesin. Survivor 8 nisan 2018 pazar dokunulmazlık oyunu yine ünlülere bakan bir oyun. Sonuç tahmin ettiğimiz gibi ünlülerin mağlubiyeti olacaktır.