Survivor Adem Kılıçcı Hangi Dizide Oynayacak? İşte Sır Gibi Saklanan O Dizi!


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 11:20
1

Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıçcı şampiyon olduktan sonra gelen iş tekliflerini değerlendirmeye aldı. Yeni yılda reklam filmleri ile ekranlarda olacak olan Adem Kılıçcı ayrıca yine yeni sezonda bir dizide oynayacak. Peki Adem Kılıçcı hangi dizide oynayacak? Dizinin ismi belli mi? İşte detaylar.

Adem Kılıçcı’nın yeni sezonda bir dizide rol almak için yapım şirketi ile görüştüğü bilgisi sosyal medyaya düşmüştü. Bizlerde bu konuyu araştırdık. Acab Adem Kılıçcı yeni sezonda hangi dizide yer alacak. Sosyalmedya fenomen hesaplarından baksan.1093 hesabı geçtiğimiz günlerde bir paylaşımda bulundu.

Baskan.1903 yaptığı paylaşımda “Kurtlar Vadisi Dizisinin Sevilen Oyuncusu Erhan Ufuk (Güllü Erhan) İle Çok Sevdiğimiz Dostumuz Pazartesi Günü Kurtlar Vadisi Hakkında Konuştu; Kurtlar Vadisi TRT Salı Günü Yayınlamak İstediği İçin Anlaşılamamış, Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) Şuan Antalya Da Kanal D Yetkilileriyle Hala Görüşme Halinde, 13 Bölümlük Senaryo Hazır, Kurtlar Vadisi En Büyük Tüyo Polat&Cahit&Erhan Yanına 3 Yeni Karakter Daha Katılacak, Polat Alemdar Ekibi 6 Kişi Olacak, İnşallah O Karakterlerden Biri Bizim Çok Sevdiğimiz Dostumuz Olacak.!” Dedi.

Bu paylaşım sonrası Baskan’ın dostumuz olarak hitap ettiği kişinin Adem Kılıçcı olduğu bilgisi bir anda tüm internete yayıldı. Adem Kılıçcı’nın Kurtlar Vadisi filminde rol alacağı ağırlık kazansa da şuan için netlik kazanmış bir bilgi değil. Ayrıntılar geldikçe siz değerli takipçilerimizle paylaşıcaz. Sizlerde Adem Kılıçcı ve yeni dizisi ile ilgili düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Mesajlarınızı bekliyoruz. Adem Kılıçcı’yı hangi dizide görmek istersiniz?

1 YORUM

Comments are closed.