Survivor All Star 2018 için 6 İsim Belli Oldu


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 13:53
1

2018‘in bahar aylarında ekranlara gelmesi beklenen Survivor All Star‘da yarışacak isimler belli olmaya başladı. Dominik’te yarışacak 6 isim kim? İşte ayrıntılar…

Daha önce Survivor Mix-Star formatında ekranlara geleceği söylenen Survivor’ın All Star olacağı yönündeki söylemler ağır basamaya başladı. Şuan için All Star olacağı söylenen yarışmanın 6 ismi belli oldu. Kulislerde konuşulan bu 6 isim hangileri. İşte Survivor All Star 2018 6 Yarışmacısı.

All Star kadrosunda ismi geçen adaylar şu şekilde; Avatar Atakan, Turabi Çamkıran,  Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe ve Merve Aydın.

Avatar Atakan, 1989 Sivas doğumludur. Bir Kick Boks ve Muay Thai sporsucu olan Atakan Marmara Üniversitesi mezunudur. 2016 Survivor şampiyonu olan Atakan aynı zamanda Söz dizisinde de oynamıştır.

Turabi 1988 Merzin doğumludur. Lise yıllarında Break Dans’a merak saran Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne gider.Hip Hop Street Dans, Break Dans gibi çeşitli danslarda kendisini geliştirir.

Ogeday Girişken 2017 Survivor Gönüllülerinden ve 2017 şampiyonudur. 1992 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi Besyo mezunudur. Fenerbahçe Kürek takımının hem de milli takımın sporcusudur.  “Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun” sözleri ile meşhur olmuş ve 2017 Survivor’da iz bırakmıştır.

Kadirli’de doğan Nagihan Karadere, 1984 yılının Ocak ayının 1. Gününde dünyaya gelmiştir. 173 cm boyundao lan Nagihan Karadere 65 kg ağırlığındadır. Uğur Gökçe ile evli olan Nagihan Karadere’in Ece Arven adında bir kızı vardır.

19 mayıs 1992 Yenice/Muğla doğumlu olan Hilmice,m Bodrum Masalı dizinde oynamıştır. Ancak asıl tanınırlığı Survivor’da şampiyon olması ile olmuştur. Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmıştır. 18 yaşına kadar Bodrum’da yaşayan Hilmicem büyüdüğü yerde film çekmiş ve Bodrum Masalı isimli dizide oynamıştır.

Merve Aydın. Bakırköy doğumlu olan Merve, 1990 doğumludur. 180 cm boyundadır ve 58 kg ağırlığındadır. ENKA spor kulübünde atletizm branşında spor ile uğraşmaktadır.


Survivor 2018 All Star Kadrosunda Kimler Var? İşte O İsimler!<<<tıkla


 

Comments are closed.