Survivor Exathlon Parkur Nedir? Exathlon Hakkında Detaylı Bilgiler


Güncelleme: 22 Mayıs 2018 : 00:59
0

Survivor 2018 21 mayıs akşamı gerçekleşen veda konseyinde Acun Ilıcalı yine önemli açıklamalarda bulundu. Exathlon isimli yeni bir parkurun bundan sonra Survivor 2018’de olacağını ve yarışmacıların bu parkurda performans göstereceğini açıkladı. Şimdi herkesin merak ettiği ise Exathlon nasıl bir parkur? Exathlon hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında.

Exathlon kavramını dünyaya tanıtan Acun Ilıcalı olmuştur. Acun Ilıcalı bu parkurları önce Meksika ve Romanya’da hayata geçirdi. Ve büyük bir başarı elde ederek uyguladığı ülkelerde reyting rekorları kırdı. Şimdi aynı formatı Türkiye’ye getiren Acun Ilıcalı Survivor 2018’de bir ilke imza atacak.

Exathlon tamamen spora ve kondisyona bağlı bir parkur. Survivor benzeri bir yarışma konsepti olan Exathlon parkurunda yarışmacıların daha fazla efor sarf etmesi gerekecek. Meksika ve Romanya’da başlayan ve reytingleri alt üst eden Exathlon parkuru Amerika’nın da ilgisini çekti. Acun Ilıcalı, şimdilerde Amerika’da önemli kanallarla anlaşma sağlamak üzere olduğunu dile getirdi.

Survivor 2018 Exathlon parkuru en kısa zamanda Survivor 2018’de kullanılmaya başlayacaktır.

Acun Ilıcalı’nın Exhatlon açıklamasının ardından adaya veda eden isim de noterden alınan bilgiler doğrultusunda açıklandı. Yeni parkurun deneyimini yaşayamadan adaya ve hayallerine veda eden isim Birsen oldu. Birsen survivorda ki macerasını tamamladığını burada olmaktan ve bu kadar güçlü rakiplerle mücadele vermekten mutlu ve gururlu olduğunu dile getirdi. Ve arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı