Survivor Taxi Nerede? Nasıl Bineriz? İletişim Sayfası


Güncelleme: 22 Ocak 2018 : 15:29
3

Şubat ayında başlayacak olan Survivor 2018 beraberinde bir çok yenilik ile geliyor. Birbirinden zorlu parkurlar, sürpriz hediyeler ve konuklarla 2018’e damga vuracak olan Survivor, arka planda da destek programlarda halkın daha çok katılımını sağlayacak. Bunun için daha önceden Survivor Panorama, TV8’de ek yapımlarla ekranlara gelen yarışma şimdi ek projelerle izleyiciye daha keyifli bir yarışma keyfi sunacak. Survivor için ilk dikkat çeken proje Survivor Taxi. Duyanlar şimdiden bu taksiye nasıl bineriz, nerelerde bulabiliriz, hangi şehir ve semtte survivor taxileri var gibi sorular sormaya başladı. Sizler için araştırdık. Survivor Taxi Nerede? Nasıl Bineriz? İletişim Sayfası işte detaylar

[kirmizitext]Survivor Başvuruları İletişim Telefon Numarası Whatsapp Hattı[/kirmizitext]

Survivor 2018 maratonunun 6 ay süreceğini ve büyük sürprizler olacağı daha önceden söylenmişti. 2018 Yılının ilk sürprizi SURVİVOR TAXİ oldu. İstanbul Sokaklarında gezecek olan taksi eski Survivor yarışmacılarının ve daha sonra elenen yarışmacıların taksici olarak vatandaşlarla birebir konuşma fırsatı yakalayacağı bir proje. Bu proje ile Türk halkı ve dolayısı ile vatandaş Survivor yarışmasında daha çok söz sahibi olacak. Genel itibari ile güzel düşünülmüş bir proje. Tabi halka ve ekranlara yansıması nasıl olur bilinmez ama bence olumlu dönüşü olacaktır. Peki Survivor sevenler bu taksiye nerede ve ne zaman binebilir. Taxiler nerede olacak? Hangi şehirde, hangi semtte olacaklar.

[mavitext]Survivor 2018 Yarışmacıları Tam Kadro Liste <<Tıklayınız[/mavitext]

Evet, yazımız içerisinde de değindimiz gibi Taxiler İstanbul şehrinde konuşlanacak. İstanbul’un en işlek caddelerinde yoğunlaşan taksiler genel itibari ile Anadolu ve Avrupa yakasının kalabalık semtlerinde Survivor fanları ile buluşmak için seyir halinde olacaklar. Proje şuan için faaliyete geçmediğinden kısıtlı bir bilgi verebiliyoruz. Daha ayrıntılı bilgileri ilerleyen zamanlarda sitemizden takip edebilirsiniz.Yazılarımız yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Diğer taraftan Survivor 2018 ile ilgili tüm haber ve bilgileri buradan takip edebilir, yarışmacılar ile ilgili bilgileri okuyabilirsiniz.

SURVİVOR 2018 TANITIM FRAGMANI

Comments are closed.