Talı Bela 8-9 Mayıs 63. ve 64. Bölüm Özet ve Fragmanları


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:53
0

Kanal 7 ekranlarında aşk ve nefretin karşı karşıya geldiği ve hayat görüşleri ve toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ve Ashta’nın kesişen hayatları izleyicileri hem duygulandırıyor hem de güldürüyor. Siz değerli takipçilerimiz için Talı Bela 8 ve 9 Mayıs 2017 tarihlerinde yayınlanacak olan 63. ve 64. Bölüm Özet ve Fragmanlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Tatlı Bela’nın 63. Bölümünde huzur evi Asta’ya teslim ediliyor. 63. bölümde kısaca Nirancan anahtarı Asta’ya teslim eder ve bunun üzerine Asta Nirancan’dan özür diler. Ancak Asta’yı Angeli uyarmak zorundadır. Çünkü bunun arkasında başka planların olabileceğini iyi bilen Anjeli, ASta’yı Nirancan’ın gerçek yüzünü görmesi için uyarır.

Tatlı Bela dizisinin 64. bölümünde ise Asta ve Slok arasında yeniden güzel günlere dönüş yaparlar ve mutlu olmaya başlamışlardır. Ancak bu durum Nirancan tarafından kabul edilemez bir şeydir. Nirancan ne kötülük yapsam diye düşünürken aklına bir fikir gelir. Hapiste olan Abhay’ın serbest kalması için bir belgenin Jyothi tarafından imzalanması gerekmektedir. Jyothi’ye bir ev aldım bahanesi ile eve gelen Nirancan masaya evle ilgili belgeleri koyar ve Jyothiden imzalamasını ister. Arta bu davranıştan şüphelenir ve belgeleri kontrol eder. Ancak araya sıkıştırılmış olan belgeyi fark edemez.

Varad ve yeni sevgilis Mansi güzel vakit geçirir. Çifti gören Sid çok şaşırır. Varan Mansi’yi Singapur Bölge Müdiresi olarak tanıtır. Diğer taraftan Nirancan belgelerin imzalandığını görünce sevinçten mutlu olur ve durumu Anjeliye anlatırç Anjeli ise bir köşede üzüntüsünden ağlamaya başlar…