Tatlı Bela 19 Mayıs Perşembe Özeti 74. Bölüm Fragmanı (Evde İşler Aksamaya Başlar)


Güncelleme: 11 Mayıs 2017 : 09:53
0

Kanal 7’nin sevilen dizisi Tatlı Bela’da Anjali ve Shlok Anjali’ye karşı boykot başlatırlar. Tüm ev işlerini kendileri yapmaya çalışırlar. Tatlı Bela’nın 19 Mayıs cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümü olan 74. bölümünde neler yaşanacak(Orjinal: 292-293-294-295)

Evde Astha ve Anjali bir tarafta, diğer aile bireyleri bir tarafta yaşamını sürdürmektedir. Anjali’nin evi senelerce idare ettiği ve şuan Astha’nın yanında olduğu için Niranjan ve Shlok mümkün olduğunca evde onun yapacağı şeylerden kaçınmaya çalışmaktadır.

Sodjal ise evi idare etme konusunda yeterince başarılı değildir. Niranjan, Anjalinin düzeninin değerini anlamış olsa da karşı geldiği için Anjali’ye bir ders vermek istemektedir.

Varad-Mansi göüşmesinde Mansi ,son zamanlarda yeterince görüşemedikleri konusunda yakınır. Varad ise Kavya’nın büyümeye başladığını kızı ile daha fazla vakit geçirmesi gerektiğini söyler.

Astha ve Anjali cephesinde ise her şey yolundadır. Ev içerisinde istedikleri yaşamlarına devam etmektedirler. Astha, Anjali’nin kendi kalıbını kırarak hareket etmesinden oldukça memnundur.

Evde yapılacak tören için Sodjal’ın hazırlıkları yetersiz kalmıştır. Lakin aile içi sorunların dışarı yansımaması için duruma müdahale ederek, durumu düzeltmeyi başarmıştır. Astha, tören sırasında ritüeli yanlış yapınca onu eleştirenlere ilk kez yaptığını söyleyerek savunması Anjali’yi memnun etsede Niranjan’ı kızdırır.

Anjali, Nitanjan’a ikilinin birbirini çok sevdiğini ve Swat’i olayında Shlo’kun çok üzüldüğünü , bir daha aynı manzarayı görmek istemediğini söyler. Niranjan artık kendisine karşıda gelmeye başladığını dile getirse de Anjali, kendisini döverek cezalandırabileciğini ama çocuklarının mutluluğuna engel olmamasını ister.

Sid, anne ve babasının evin küçük olduğunu söyleyerek ayrılma kararına karşı onların kendileri ile kalmalarını istier ve bunun için daha büyük bir eve taşınacaklarını ve ev aramaya başladığını söyleyince aile bireyleri bu haberden mutlu olurlar.

Varad, Sid’in maaşını iki katına çıkarmış ve pozisyonunu yükseltmiştir. Sid, bu haberi evdekilerle paylaşır ve onun şansının Jyoti olduğunu söyler.

Shlok, evde olmadığı için babasına bir şeyler hazırlamak ister ve mutfağa girer. Astha ve Anjali’nin yardımlarını kabul etmeden kendisi bir şeyler hazırlamaya başlar ve babasına götürür. Ev işleri aksamaya başlamıştır. Anjali’nin önemi ortaya çıkmaktadır. Niranjan, Anjali’ye yaptıklarını ödeteceğini ve iki gün içerisinde göreceğini söyleyerek onu tehdit eder.

Fragman Güncellenecektir