Tatlı Bela 2 Haziran Perşembe 88. Bölüm Özet ve Fragmanı (Shlok ve Astha Şehri Terk Ediyor)


Güncelleme: 22 Mayıs 2017 : 10:41
5

Shlok ve Astha şehri terk etme kararı alırlar. Bakalım çiftimizi nasıl bir macera bekliyor olacak? Tatlı Bela 2 Haziran Perşembe 87. Bölüm Özet ve Fragmanı haberimizde. (Orijinal: 348,349,350,351)

Shlok ve Astha, medya yüzünden istedikleri gibi hareket edemeyeceklerini düşünerek başka bir şehre gitmeye karar verirler ve Anjali’ye haber verirler. Kendilerini, merak etmemesini yakında tekrar geri geleceklerini söyler.

Sodjal ise Varad ile birlikte Shlok’un eski evine gelirler. Ev sahibi, onların gittiğini ve kendilerine borcu olduğunu söyler. Varad ödemeyi yapar. Bu esnada Sodjal, Astha’yı arar ve onun otobüs durağında olduğunu belirtince hızlıca oraya doğru giderler ama onlara yetişemezler.

Renuka ise komşularından bankanın dolandırıcı çıktığını duyunca çok şaşırır ve hemen bankaya gider ama oradaki görevliden burayı kiraladıklarını ve artık gittiklerini öğrenir. Jyoti’nin tüm uyarılarına aldırış etmemiştir ve bütün birikimi heba olmuştur.

Niranjan, evde sabırsızlıkla Varad’ı bekler. Varad geldiğinde, Shlok ve Astha’yı bulamadıklarını gittiklerinde kimsenin olmadığını söyleyince, Niranjan çok sinirlenir.

Kalindi,  Anjali’yi ziyaret ederek kendi evinde onu ağırlayabileceğini söyler fakat Anjali gitmek istemez. Burada anne ve babama hizmet edeceğim ama ziyarete gelmenizden memnun olacağını söyler.

Otobüsün mola vermesi ile aşağı inen Shlok ve Astha oyalanırken otobüsü kaçırırlar ve yollarına otostop çekerek devam ederler.

Sodjal, Varad a neden babasına Shlok ve Astha’yı otobüste gördüğünü söylemediğini sorar. Varad, Shlok olmadığı zaman babasının ona güveneceğini, Shlok’un yerini alacağını, artık kendisini göstermek istediğini ama Shlok dönerse babasının yine onu ön plana çıkaracağını söyler. Sodjal, Varad’a bu düşünceleri karşısında şaşırır.

Shlok ve Astha, yeni bir şehre gelip sıfırdan hayat kuracaklardır. Shlok, kiralık ev bakmak için ayrıldığında Astha da bir kadınla konuşur. Kadın ona kendisinin evi olduğunu ve ucuza vereceğini söyler. Astha, Shlok gelene kadar evi tutacağını umut ederek kadınla beraber gider. Bir süre sonra Shlok, Astha’yı giderken görür ve ona yetişir. Astha’ya tanımadığı insanlarla nereye gidiyorsun, dikkatli olmalısın der ve ikili emlakçıları gezmeye başlar.

Ankhus, bu sefer eve bir kızla gelerek eşi olduğunu Kalindi ye söyler. Bu yeni habere şaşıran Kalindi ve eşi yinede bir şey demezler. Ankush’un yeni bir şeyler çevirdiğini düşünürler. Ankush ve eşi rolünü oynayan Mala, kendi odalarında kavga ediyor gibi yaparlar.

Emlakçı, Astha ve Shlok’u bir eve götürür ve orada iki aile ile birlikte kalabileceğini, çok sakin insanlar olduğunu söyler fakat ikili eve gelince kavga ile karşılaşır. Shlok, burada kalmak istemez ancak emlakçı, ellerindeki para ile bundan daha iyisini bulamayacaklarını ama ileride para kazanınca onlara başka ev bulacağını söyler.

Astha, evi paylaşacağı insanlarla anlaşma yoluna gitsede Shlok, bu insanların normal olmadığını düşünmeye başlar. Ancak yapacakları bir şeyleri de yoktur.

 

 

Tatlı Bela Dizisi Tüm Bölüm Özetleri <<<Tıkla

 

5 YORUMLAR

  1. bence cok guzel bir dizi hic final yapmasin kanal7 bu oyunculari turkiyeye getirmeli bence ben hint dizilerini cok seviyorum

Comments are closed.