Tatlı Bela 20 Haziran 106. bölüm Özeti-Shlok Öğretmen Oluyor


Güncelleme: 18 Haziran 2017 : 23:53
0

Astha ilk iş gününde oldukça heyecanlıdır. Çocuklar için öğretmen aradıklarını Shlok’a söylediğinde başına nasıl bir bela açtığının farkında değildir. Tatlı Bela 20 Haziran 106. bölüm Özeti-Shlok Öğretmen Oluyor. Orijinal: 420,421,22,23)

Renuka, evliliğin erteleme kararını karşı tarafın kabul etmediğini, bu durum yüzünden kızının bu düğünü daha olmadan biteceğinden dolayı endişelidir ve bu durumun sebebi olarak Jyoti’yi görür.

Jyoti, kendisinin Sid’e bir şey söylemediğini belirtsede; Renuka onun üstüne gitmeye devam eder. Jyoti artık dayanamaz ve evi terk etmeye karar verir ve kapıya geldiğinde kayınpederinin Renuka’nın özünde iyi biri olduğunu ama ağzından çıkan lafları düşünmeden söylediğini söyler ve Jyoti gitmekten vazgeçer. Akşam olduğunda Renuka, oğluna Jyoti ile anlaşamadığını ve bu evliliğin bitmesinin daha iyi olacağını söyler. Sid, annesine karşı çıkar.

Mala, Kalindi ile görüşür ve evden ayrılacağını, yaşattıklarından dolayı üzgün olduğunu söyler. Kalindi, kendisini affetmesini istiyorsa, Ankush’un gerçekten değişmesi için kendisine yardımcı olmasını ister. Mala sevinçle bu teklifi kabul eder.

Poornima, Kavita ile birlikte eve gelmiştir. İndrajet kardeşini gördüğü için mutludur. Amerika da okulunu bitirdiğini, artık burada kendileri ile birlikte olacağı için oldukça memnun olduğunu söyler.

Ahilya ve Poornima, İndrajet’in yeniden evlenmesi konusunda konuşurlar. Bu konuda baskı yapmamaları gerektiğini lakin onun daima yanında olan birisi ile olabileceğini konuşurlar.

Astha ilk iş günü eve gelmiştir. Evin hizmetini gören görevliler evdeki çocuklara yeni öğretmen olduğunu söyler. İki küçük kardeş ödevlerini gösterme bahanesi ile oyuncak bir kertenkeleyi yere atarlar.

Astha, çığlık çığlığa bağırır. İndrajet gelerek bunun oyuncak olduğunu, çocukların onu kandırdığını söyler. Elleri mürekkep olan Astha, elini yıkamak için yukarı çıkar. Ahilya, yeni gelen birisinin lavabonun yerini nasıl bildiğine şaşırır ve bu durumu Astha’ya sorar. Astha ise dün görüşme için geldiğinde gördüğünü söyler.

Astha, akşam eve doğru gittiğinde, onu İndrajet’in takip ettiğini görür ve taksiye hemen başka bir adres verir. Astha, rastgele bir siteye girmiştir. Kapıdaki güvenlik görevlisini, orada oturduğuna ikna ederek içeri girer ve onu takip eden İndrajet, Astha’nın doğru söylediğini düşünerek oradan ayrılır.

Astha akşam eve gittiğinde İndrajet’in, çok uyanık olduğunu kendisini daima takip ettiğini, bir şeylerden şüphelenmemesini engellemek zorunda olduğuna söylüyor. Aynı şekilde Ahilya’da oğluna Niranjanlar’ın boş durmayacaklarını, bu nedenle dikkatli olmalarını söylüyor.

Astha, Shlok’a eve çocuklar için öğretmen aradıklarını kendisinin bu işe başvurmasını ister. Shlok bunu kabul etmez. Astha, evde kendilerinin işine yarayacak olan vekalet dosyasını ararken aynı şekilde Shlok, şirkete elektrikçi kılığında girer ve dosyaları aramaya başlar lakin yakalanır.

Görevliler İndrajet’e durumu haber verir. Astha ve İndrajet ofise geldiklerinde Shlok bir yolunu bulup kaçmıştır fakat kaçarken cüzdanını düşürmüştür. Bunu gören Astha, çantasını yere düşürmüş gibi yaparak cüzdanı alır.

Ertesi gün Shlok, Saryan ailesinin evine erkek öğretmen olarak gelir ve Astha onu görünce çok şaşırır.