Tatlı Bela 21 Haziran Çarşamba 107. Bölüm Özet ve Fragmanı-Astha Üvey Kardeşi İle Tanışıyor


Güncelleme: 19 Haziran 2017 : 00:02
0

Astha üvey kardeşi ile tanışmaktadır. Tatlı Bela 21 Haziran Çarşamba 107. Bölüm Özet ve Fragmanı haberimizde. Orijinal:424,425,426,427

Shlok eve öğretmen olarak iş görüşmesi yapmak için gelmiştir. Evin değişmiş yeni halini görünce üzülür. Yaşamı burada geçmiştir ve şimdi buraya yabancı biri olarak gelmektedir. Niranjan da aynı şekilde evde Anjali ile Astha ve Shlok’un orada çalışıyor olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü anlatır ve Anjali onu teselli eder.

Sodjal ve Varad, evde gıda malzemelerinin bittiği için ne yapacaklarını düşünmektedir. Varad, yaşananlardan kendisini sorumlu tutmaktadır. Sodjal ona bileziklerini vererek bunları bozdurmasını ve yiyecek almasını ister. Varad, eşindeki değişiklikten oldukça memnundur.

İş görüşmesinde Shlok, bilerek İndrajet’in üzerine gidiyor ve ona iğneleyici cevaplar veriyor. Karşısında herşeye evet diyecek birini bekleyen İndrajet, bu cevaplara sinirlensede kendine güveni olan bu öğretmenin yeni birini bulana kadar çocuklarını eğitebileceğine inanıyor. Annesi ile konuşmasında onunda aynı fikirde olduğunu görünce Shlok’u işe alıyor.

Evdeki çocuklar çok yaramaz oldukları için İndrajet bunalmış durumdadır. Bu yeni öğretmende işe yaramazsa onları yatılı bir okula vermeyi düşünmektedir. Annesi, onların çocuk olduğunu, bunların normal olduğunu söylesede İndrajet böyle düşünmemektedir.

Anjali, Astha’ya Kalindi Hanımın kendilerini eve davet ettiğini söyler. Astha, işe geri dönmesi gerektiğini ama erkenden geleceğini belirterek, İndrajet’i arayarak hasta olduğunu söyler ve izin alır.

Astha ve ailesi Kalindi Hanımın evine misafir olarak gider. Burada Mala ve Ankush’u gördüğü zaman şaşırırlar. Ankush, Astha’ya kardeş olduklarını, kendisinin ilk eşinden olduğunu ve annesinin ikinci evliliği için babasını terk ettiğini, aylardır bu evde kaldığını ve kimsenin ona haber vermediğini söyler.

Kalindi, Astha’ya yaşananları anlatıyor. Ankush’un varlığından haberi olmadığını, onu doğumda kaybettiğini düşündüğünü ve ilk eşinin onu evden kovduğunu anlatıyor. Astha bu yeni durum karşısında şok olmuştur ve evden ayrılır.

Shlok, Astha ile konuşarak yaşananların annesinin bir hatasının olmadığını, seneler sonra öğrenilen bir durum olduğu için onu suçlamaması gerektiğini anlatıyor. Astha, Shlok’a hak veriyor ve Kalindi’nin evine dönerek ondan özür dileyip, Ankush’un değişmesi için yardımcı olacağını söylüyor.