Tatlı Bela 3 Haziran Özeti 89. Bölüm İpuçları ( Shlok İş Arar)


Güncelleme: 3 Haziran 2017 : 19:20
1

Shlok, e-posta ile CV’lerini her yere gönderir. Yeni evlerinde, evi diğer oda ile ayıran sadece bir perde vardır ve evin diğer mensupları oldukça meraklı kişilerdir. Tatlı Bela 3 Haziran Özeti 89. Bölüm İpuçları haberimizde. (Orijinal: 352,353,354,355)

Astha, Shlok’a yemek kabında yiyecek verirken, kurabiyenin altında iki tane altın görür ve bunu Ajju’nun koyduğunu anlarlar. Yaşlı kadın, ihtiyatlı davranmış ve torunu için altın koymuştur.

Diwali törenini yapan Astha ve Shlok, ufak fakat mutlu odalarında kutlarlar. Öte yandan Niranjan, Shlok’a ulaşamadığı için sıkıntılıdır. Bir ipucu bulmak için yaşlılar evine gitmeye karar verir.

Astha, ev arkadaşı Apsara’nın daima buranın en güzeli benim şeklindeki davranışlarını kafasına takmıyor hatta kendisi için eğlenceli bile olduğunu düşünüyor. Fakat Apsara Astha’yı kıskanmaktadır ve onun yüzüne süreceği boyaya başka şeyler katar. Astha, Shlok ile diwali için yüzüne boya sürünce, yüzünün yandığını hisseder. Shlok hemen Astha’nın yüzünü siler ve ikili arasında romantik anlar yaşanır.

Niranjan, Sodjal ve Kavya yaşlılar evine gider. Niranjan, ilgili biri gibi davranır, herkese hediyesini verir ve bir şeylere ihtiyaçları olup olmadığını görmek için odaları gezer. Bu sırada Kavya, Anjali yi görmüştür. Onun odasına girerek, ona sarılır. Anjali, Kavya ya kendisini gördüğünü söylememesini ister ve ona bir hediye verir.

Niranjan’ın yanına dönen Kavya, elindeki hediyeyi gören Niranjan bunu kimin verdiğini sorar o da babaannesi olduğunu söyleyince herkes şaşırır lakin Kavya başka bir yaşlı kadını gösterince Niranjan ile oradan ayrılır.

Anjali, Astha’yı arayarak Niranjan’ın yaşlılar evine geldiğini ve onları aradığını belirtir. Ardından onların durumunu sorar. Astha, küçük bir evde ama mutlu olduklarını söyler.

Shlok iş aramaktadır ama bir tülü bulamaz. Sonunda ona iş bulabileceğini söyleyen emlakçı ile buluşur. Shlok u bir mağazaya götürür ve burada tezgahtarlık yapmasını ister. Shlok bu durumdan rahatsız olur eve gider. Astha ya durumu anlattığında, Astha ondan  işi kabul etmemesini ister.

Tatlı Bela Dizisi Haber ve Özetleri<<<tıkla

 

Tatlı Bela 89. bölüm Fragmanı

1 YORUM

Comments are closed.