Tatlı Bela 3 Temmuz 118. Bölüm Özet ve Fragmanı Shlok İndrajeet’i Öldürecek mi?


Güncelleme: 3 Temmuz 2017 : 00:03
0

Tatlı Bela dizisi KAnal 7 ekranlarında devam ediyor. Astha ve Shlok’un aşkları tüm hızıyla devam ediyor. Bakalım dizimizin 3 Temmuz Pazartesi 118. bölümünde neler yaşanıyor. Orjinal:(493,494,495,496 ) 

Shlok Aastha ile buluşmak için bulunduğu mahalleyi çiçeklerle süsler. na mahalledekiler yardım ederler. Biraz sonra Aastha arabasıyla gelir. Mahalledekiler Aastha ile konuşmaya çalışırlar ancak Aastha onlara itibar etmez. Bir müddet sonra polislerde gelir ve Shlok’u tacizden içeri almak isterler. Polisler nerden çıktı la Mahalledekiler Aastha’ya Shlok’un eşi olduğunu söyleselerde Aastha polislerin Shlok’u götürmesini ister. Olanları İndrajeet uzaktan izlemektedir.

Shlok polisle giderken Aastha olanları düşünmektedir. Bir müddet sonra polis İndrajeeti arar. Shlok’u gözaltında tuttuklarını ancak suçu olmadığı için bırakacaklarını söyler. Shlok serbest bırakılır.

Shlok Aastha ile görüşmek için tapınağa gider. Tapınakta çanı çalarak herkesin dikkatini çeken Shlok Aastha’nın da dikkatini çekmiştir. Aastha çanı kimin çaldığını merak ederek Shlok’un yanına kadar gelmiştir. Aastha Shlok’u görünce oradan uzaklaşır. Shlok onun peşinden gider. Aastha İndrajeet’in kollarındadır.  Aastha Shlok’a bir kaç laf daha söyler ve eve gider.

Shlok’un İndrajeet ile görülecek bir hesabı vardı. Shlok ile İndrajeet kıyasıya bir kavgaya tutuşurlar. Shlok onu pataklar. İndrajeet Shlok’a acı vermek için Aastha’nın başına gelenleri anlatır. Shlok buna daha çok sinirlenir ve İndrajeet’i yere yıktığı bir sırada eline aldığı büyük bir kaya parçası ile kafasını ezmeye çalışır.

Ancak İndrajeet’in sözleri üzerine onu ayağa kaldırır. Shlok Aastha’yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapacağını söyleyerek oradan ayrılır. Shlok daha sonra Varad’ı arayarak Aastha’nın hafızasını kaybettiğini ve İndrajeet tarafından kandırıldığını onun İndrajeet ile evli olduğunu sandığını söyler. Shlok bunları düzeltmeden gelmeyeceğini söyler.

Ajju Mala’nın Ankush ile sorunlar yaşadığını bilmektedir. Kalindi ile konuşmasında Ankush ve Mala ile ilgilenmesini ister. Kalindi ise Aastha’nın durumundan dolayı çocuklarla ilgilenemediğini ve bu durumu telefi edeceğini söylemektedir. Mala da gelerek sıkıntılarını anlatıyor. Herşey ve daha fazlası yarın saat 20:44’te Kanal 7 ekranlarında görüşmek üzere.

Tatlı Bela Tüm Bölüm Özetleri ve Haberleri <<<Tıklayınız