Tatlı Bela 5 Mayıs 60. Bölüm TÜYOLARI-Özet ve İpuçları


Güncelleme: 5 Mayıs 2017 : 11:54
0

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7’de Tatlı Bela dizisi dolu dizgin devam ediyor. Son bölümde Angeli, annesi ve babasına kavuşmuş ve hasret gidermiştir. Tatlı Bela 5 Mayıs 60. Bölüm TÜYOLARI-Özet ve İpuçları. İsterseniz gelin önceki bölümü biraz hatırlayalım…

Annedi’yle babasını dilenirken görmek Angeli’ye çok acı vermişti. Kimse annesi’yle babasını bu durumda görmeye dayanamaz. Aastha annesi’yle babasını görmek hususunda Angeli’yi ikna etmeye çalışır. Aastha telefonla konuşurken Angeli’nin annesi’yle babasının durumları kötüymüş gibi konuşur.  Adresi söyler.

Angeli endişelenir. Aastha’nın peşine takılır. Gittiği yerde kalabalığı görünce çok korkar. Fakat babasının mutlu olduğunu görünce endişeleri dağılır. Babasına sımsıkı sarılarak hasret giderir. Daha sonra da annesini gören Angeli kendisini affetmelerini ister.

Annesi eşin’le bizim aramızda bir tercih yapman gerekliydi sen aileni seçerek doğrusunu yaptın der. Angeli’yi affeder.

Tatlı Bela 5 Mayıs 60. Bölüm TÜYOLARI-Özet ve İpuçları çok yakında haberimizde olacak? Sizlerde 59. bölüme ait yorum ve eleştirilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Tatlı Bela 60. Bölüm Özeti 5 Mayıs Cuma Shlok Astha İçin Şarkı Söylüyor

Renuka kalindinin evine pandit yanı falcı ile gelir bu falcının dediklerinin çıktığını asthanın geleceğine bakacağını söyler. Avdhoot bu nazik davranışı için teşekkür eder lakin bu tür şeylere inanmadığını söyleyerek evden ayrılır.

Kandili hanım baştan istemesede Ranuka hanımın ısrarı ile Astha’ya ait bir eşyasını vererek kızının falına baktırır. Pandit Astha’nın geleceğinin iyi olduğunu, bazı sorunlarla karşılaşacağını ama bunu aşablecek güçte olduğunu söyleyinde evdekiler mutlu olur.

Jyoti doğacak kızı için bir şeyler örmeye çalışır ama bu konuda çok maharetli olmadığı için istediği gibi olmaz. Onu gören annesi ona nasıl yapıldığını gösterir ama Jyoti yine beceremez.

Angelina istediği zaman bırakabileceğini söylesede Jyoti ne yapıp edip başaracağını söyler. Kızı Jyoti’nin bu tavrı Angeli’yı güldürür. Astha Angeli’yi ortamdan uzaklaştırmak için karnı ağrıyormuş gibi yapar. Doktora giderken Angeli Astha’nın numara yaptığını anlar ve güzel bir gün geçiriler. Güün sonunda anne ve babası ile yemek yiyen Angeli çok mutludur.

Niranjan Shlok’la görüşür ve tüm işleri kendisine bırakacağını artık yorulduğunu söyler. Ancak Shlok’un evliliği ile ilgili endişeleri olduğunu da ekler. Shlok ise işlerinden üstesinden gelebileceğini ancak Astha ile zaman geçirme hususunda bazı sorunlar yaşayabileceğini söyler.

Nirancan eve gelir ve Angelinin evde olmadığını görür. Sorduğunda dışarda Astha ile olduğunu öğrendiğinde kızar ve Astha’nın yine bir işler çevirdiğini düşünür. Eve geldiklerinde Angeli, Astha’yı tapınağa götürdüğünü artık evin kurallarını öğrenmesi gerektiğini söyler. Bunları duyan Nirancan biraz olsun sakinleşir. Slok ve Astha’nın beraber olmasını engellemeue çalışan Nirancan bunda kısmi olarak başarılı olsa da Shlok evin bahçesinde Astha’ya yemek hazırlamıştır ve ona gitar eşliğinde şarkı söyler.