Tatlı Bela 62. Bölüm Özeti- 7 Mayıs Tüyoları ve İpuçları


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:52
0

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisinde 62. bölümde neler olacak. Dizihaberci.com farkı ile Tatlı Bela 62. Bölüm Özeti- 7 Mayıs Tüyoları ve İpuçlarını haberimizden okuyabilirsiniz. İşte Tatlı Bela 7 Mayıs 62. Bölüm Özeti…

Niranjan , huzur evinin bulunduğu arazi sahibi ile konuşarak orayı boşaltmasını ister ve karşılığında bir çek verir, ne kadar isterse yazabileceğini söyler. Pawar ise buna gerek olmadığını , kendisinin desteğinin yeterli olduğunu söyler.

Ertesi gün , kahvaltıda Niranjan huzur evinin boşaltılacağını zira arazi sahibinin başka bir şey yapmak istediğini ve bu durumdan dolayı üzüldüğünü belirtir. Anjali ,  Astha ve Kaka bu duruma şaşırırlar. Astha; o kadar yaşlı insan ne yapacaktır , Niranjan avukatları ile görüşeceğini ve mahkeme sürecini uzatacağını  arazinin kendisinin olmadığı için istediği gibi müdahalede bulunamadığını söyler.

Astha , Nirajanın bu işi planlayan kişi olduğunu anlamıştır. Bu esnada ise huzur evine avukatlar tebligat yapmaya gitmiştir bile herkez şaşkındır ve ne yapılabileceğini düşünmektedir. Anjainin babası bunun nedeninin Niranjan kendilerinin burada olduğundan şüphelendiği için yaptığını , kendilerinin gitmesi durumunda bunun düzeleceğini söyler. Diğerleri buna gerek olmadığını , hep birlikte bu duruma karşı mücadele etmeleri gerektiğini söyler.

Anjali , ailesinin nerde kalacağını düşünmektedir ve Astha ona moral verir. Birşeyler yapabileceklerini söyler ve harekete geçer. Huzur evindeki kişiler ertesi gün Niranjanın evine gelirler ve kendilerine yardım etmesini ,başka yerde kalmak istemediklerini söylerler. Kendilerine bir yer bulunana kadar Niranjanın evinde kalacaklarını söylerler. Bu duruma öfkelenen Niranjan , gelenleri kovacağı sırada gazetecilerin geldiğini görünce ; hemen tavır değişikliğine girer ve bu insanlara sahip çıkacağını yönünde demeç verir.

Astha , Anjali ve Niranjan cephesinde taktik savaşları başlıyor. İnsanlar Niranjanın bahçesinde kalmaya başlamışlardır ve Asthanın talimatları doğrultusunda gürültü çıkarırlar , Niranjan bu duruma öfkelenir. Anjali , gece bahçede kalanların eşyalarını atmaya başlar , oradaki insanların kovuyormuş gibi yaparak , Niranjanın şüphesini en aza indirmektir. Niranjan bahçeye iner ve duvarların arkasındaki görür ve Anjaliye insanları azarlamaması gerektiğini kendisini düşündüğünü anladığını ama bu insanların kendisinin misafirleri olduğu belirtir ve içeri girer.

Evin çevresinde Varad ve Shlok , Anjaliyi eleştirmeye başlar. Anjali , Niranjanın rahat uyuyamadığını dışarıdaki insanlar kendilerine evini açan birine karşı daha saygılı olmasını isediğini belirtir. Shlok ve Astha arasında yedi gün boyunca sürecek oyun devam etmekte , iki tarafta birbirinin açığını kovalamakta , bu sahneler izleyicilerin gülümseyeceği bçlümler olacaktır.

Sid , Kavyaya ders vermek için eve gelmeye başlamıştır ve bu durumdan oldukça memnundur. Sodjal ise kocasının kendisinden uzaklaşmaya başladığı konusunda şüpheleri iyice artmaya başlamaktadır.

Tatlı Bela 62. Bölüm Fragmanı Güncellenecektir