Tatlı Bela 64. Bölüm 9 Mayıs Özet ve Fragmanı-(Küçük Jyoti Dünyaya Geliyor)


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 12:54
0

Kanal 7’nin sevilen dizisi Tatlı Bela’nın 64. Bölüm 9 Mayısta yayınlanacak olan 64. bölümün merak edilen özeti sizlerle. Dizihaberci.com farkı ile…Bizi takipte kalın…

Niranjan , Jyoti için evinin karşısında bir arsa aldığını ve gözlerinin önünde çocuğu ile rahat bir şekilde yaşabileceğini düşünerek arazi aldığını ve onun üzerine olması için evrakları imzalaması gerektiğini söyler ve dosyayı Shlokun incelemesini ister. Shlok dosyayı incelediğinde birkaç yeri imzalamayı unuttuğunu belirtir ve Niranjan imzalar.

Astha , Niranjan ve Anjali odaya çıktığında inceler , herşey normal görünmektedir. Niranjan bir anda nasıl değişebilir diye düşünür. Astha şüphelerinde haklı olduğu ortaya çıkacaktır , zira asıl dosyaları Jyoti imzaladıktan sonra Niranjan odasında dosyaların içerisine bir iki evrak daha koyar ve Anjaliye bunların eksik imzalar olduğunu belirterek Jyotinin imzalaması gerektiğini belirtir.

Sabah Anjali , Jyotiye dosyayı götürür ve Niranjanın gönderdiğini belirtir. Jyoti bakmadan tüm evrakları imzalar Anjali dosyayı Niranjana götürür ve Niranjan abhayın şikayetini geri aldığına dair evrağı gösterir. Anjali bu durum karşısında yıkılır. Niranjan bu durumu şimdilik kimseye söylememesi gerektiğini söyleyerek avukatı ile görüşür.

Varad , Mansi ile birliktedir , onunla vakit geçirmektedir. Sodjal onu aradığında telefona bakmak istemesede Mansi önemli bir şey olabileceğini bu nedenle aramasını istiyor. Varad , Sodjalı aradığında nerede olduğunu soruyor ve tartışmaya başlıyorlar. Görüşme bitince Varad , huzurun Mansinin yanında olduğunu düşünüyor.

Astha , Anjalinin davranışlarından bir şeyler olduğunu anlıyor lakin Anjali ona söylemiyorNiranjan avukatla görüşür ve kızının hamile olduğunu bu nedenle polise ifade vermesini herşeyi kağıt üzerinde halletmeleri gerektiğini belirtiyor. Avukat gerekli evraklarla bunun 1 haftada çözüleceğini belirtip , dosyanın bir kopyasını Niranjan dosyaya koyuyor. Daha sonra ofise gitmek üzere iken yanlış dosyayı alıp çıkıyor.

Niranjan , işyerinde yanlış dosyayı aldığını farkediyor ve Anjaliyi arayarak odadaki dosyayı almasını saklamasını istiyor. Bu esnada ise odaya girerek dosyayı almıştır ve Anajali onu görür ne yaptığını sorar. Shlokun dosyayı istediğğini söyler. Anjali odadan çıkan Asthanın peşinden giderek dosyayı ister , bu sırada dosya içindeki evraklar yere düşer Jyoti yere düşen evrakları görür ve Abhaydan şikâyetten vazgeçtiğini gösteren evrakı görür annesi ile şiddetli bir tartışma başlar.

Jyoti Abhayla tekrar bir arada olmayacağını annesinin kendisine oyun oynadığını , bu evde kalmak istemediğini belirterek eşyalarını hazırlamaya başlar. Anjali Asthaya durumdan haberi olmadığını sonrada öğrendiğini Jyotinin hamile bir şekilde evden ayrılmamasını ve onu durdurmasını ister. Astha Jyotiyi ikna etmek için onun yanına gider onunla konuşurken Jyotinin sancısı tutar Jyotiyi hemen hastaneye yetiştirirler.

Haberi alan herkez hastaneye gelmiştir. Sid , evi aradığında olup biteni öğrendiğinde hastaneye gelir lakin Astha onu gördüğünde ordan gitmesini aksi durumda durumun kötü olacağı konusunda onu uyarır.

Shlok Asthya neler olduğunu sorsada Astha cevap vermez. Sodjal evde olanı anlatınca Varad ve Shlok çok sinirlenir. Jyoti bebeğini dünyaya getirmiştir. Anjali bebeği kucağına alacağ sırada Shlok bunun babasının hakkı olduğunu söyleyerek onu durdurur evde yaşananları konuşmak ister , Niranjan hastanede olduklarını söyleyerek bunun yeri burası değil der.

Evde Shlok , Anjaliyi suçlamaktadır. Onun yüzünden kardeşinin hayatını kaybedebileciğini söyleyerek kızar. Niranjan anlayışlı baba rolüne girerek ortamı yumuşatmaya çalışır.

Tatlı Bela 64. Bölüm Fragmanı (Güncellenecektir)