Tatlı Bela 66. Bölüm 11 Mayıs Özet ve Tüyoları-(Anjeli Artık Dayanamaz ve Patlar)


Güncelleme: 7 Mayıs 2017 : 22:26
1

Abhay’ın eve gelişi dengeleri bozmuştur. KAnal 7’nin sevilen dizisi Tatlı Bela’da işler iyice karışmaya başladı.

Shlok , eve geldiğinde babası ile konuşur ve Abhaya güvenmediğini bu nedenle kardeşinin onunla gitmesini istemediğini söyler. Babası , Shloka o zaman Abhayı denemesini ister . Eğer ikna olmazsan Jyoti bizimle kalır, kendisinin de Jyotiyi çok sevdiğini ama bir baba olarak her ihtimali ele alarak değerlendirmesi gerektiğini söyler. Astha , Shlok ile babasının konuşmasını duymuştur ve Shlok odaya geldiğinde bilmiyor gibi babasının ne dediğini sorar. Shlok , Abhay ile konuşacağını ve onu test edeceğini söyler.

Astha , telefonla Ajju ile konuşurken niranjan gelir ve onun yanından geçerken Astha  Niranjana Abhayın kötü biri olduğunu Jyotinin onunla gitmesini istemediğini , bunun için elinden geleni yapacağını söyler. Niranjan ise Jyotinin Abhay ile gideceğini  kendisinin böyle istediğini , bu evde herşeyin kendisinin istediği gibi olacağını söyler .

Jyoti , Shlok ile konuşur ve Abhaya neden ikinci bir şans verdiğini , kendisine neler yaşattığını onlara anlattığını söyler . Shlok , Abhayı deneyeceğini onu ve kızını Abhayın yanına göndermeyeceğini söyleyerek kardeşini sakinleştirmeye çalışır.

Sid , Jyotiyi arar ve ona moral verir . Abhayın onu almasına asla izin vermeyeceğini tüm gücüyle buna karşı çıkacağını söylüyor. Renuka , oğlunun ağzından Jyotiyi sevdiğini duyunca çok sinirlenir böyle bir şeye asla müsaade etmeyeceğini Astha ve Kalindinin , oğlunu kandırdığını söyler . sid ,bu laflara aldırış etmez .

Shlok , Abhayı denemek için bir plan yapar ve Abhayın evine evlendirme bürosundan birini gönderir. Görevli , Abhayın evine gidereek zengin bir kız olduğunu onunla görüşmek için akşam yemeği hazırladığını söyler . Abhay ve annesi bu habere çok sevinir.

Niranjan , Shlokun planını Abhaya söylediği için  Abhay ,akşam yemeğinde teklifleri için teşekkür ettiğini fakat kendisinin evli olduğunu ve eşini çok sevdiğini söyler. Bu sözleri Astha ve Shlok duyuyordur .  Abhay , dışarı çıktığında ise kendisine kızan annesine bunların Shlokun planı olduğunu ve Nirajan önceden kendisini uyardığını söyler.

Akşam Niranjan oğluna Shlok ile konuşarak Abhayı test edip etmediğini sorar. Shlok yaptığını ve Abhayın değiştiğini kardeşini sevdiğini onunla gitmesine izin vereceğinin söyler . Niranjan doğru bir karar olduğunu ama şimdilik bu kararını Asthaya söylememesini belirtir. Shlok , babasını dinler ve Asthayı evden uzaklaştırmak için şirkete götürür . Bu sırada evde ise Niranjan ; Abhayın geleceğini ve Jyotinin gideceğini söyler . Jyoti , bunları duyduğunda karşı çıkar ve gitmek istemediğini söyler .

Astha şirkette olduğundan dolayı evde birşeyler döndüğünü hissderek ve dönmek istediğini söyler ve Shlok ile eve döner . Astha ve Shlok eve döndüğü sırada Abhay , Jyoti kolundan tutarak götürmeye çalışmaktadır. O sırada Anjali , Abhayı engeller fakat kimse bçyle bir danranışı ondann beklemiyordur. Anjali , Abhaya eğer kızım gelmek istermiyorsa gitmeyecektir der.

Niranjan , odasında Anjaliyi beklemektedir. Neden kararına karşı geldiğini sorarak kızar . Anjali ona karşı gelmek için değil kızının yanında olup onu desteklediğini söyler.

 

1 YORUM

Comments are closed.