Tatlı Bela 79. Bölüm 24 Mayıs Çarşamba Özet ve Fragman-Astha’nın Üvey Kardeşi Geliyor.


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 17:02
1

Ankush’un eve gelmesi Kalindi dahil herkesi çok etmiştir. Bu kimdir? Neden buradadır? Avukat gelir ve soruların cevabı belli olur. Tatlı Bela 79. Bölüm 24 Mayıs Çarşamba Özet ve Fragman-Astha’nın üvey kardeşi geliyor. (Orijinal: 312,313,314,315)

Kalindi, ilk eşiyle evli olduğunda hamile kalmış ve çocuğunun öldüğünü sanmaktadır. Eşinin, kendisini evden kovmasından uzun bir süre sonra Avdhoot ile evlenmiştir. Eski kocası ölünce tüm mal varlığını oğluna ve Kalindi ye bırakmıştır. Vasiyette bunları belirtmiş, ayrıca oğulları Ankush un varlık için büyüdüğü için şımarık olarak büyüdüğünü ona sahip çıkmasını istemiştir.

Kalindi, mektubu okuyunca şok olmuş büyük üzüntüyle odasına koşmuştur. Ankush ise olana anlam verememiş babasının Kalindi ile geçmişte bir gönül ilişkisi olduğunu sanmış, bu nedenle mirasını ona bıraktığını sanmaktadır. Mektupta, yazılanların doğru olduğunu avukattan duyunca çok sinirlenmiş ortalığı devirmeye başlar.

Mansi’nin, midesi bulanmaktadır ve bu durumun hamile olma ihtimali olduğunu Varad a söyler. Varad, böyle bir şey beklemiyordur ve sakin olmalarını bunu öğrenmenin tek yolunun doktora giderek durumu netleştirmek olduğunu belirtir.

Ankush, Kalindi den bugün istediği kadar ağlamasını fakat yarın mal varlığını kendisine bıraktığına dair kağıtları imzalamasını isteyerek evden ayrılır. Kalindi, eşi ve Ajju ile görüşür. Ne yapmaları konusunda konuşurlar. Ajju ve Avdhoot, Kalindi’nin yanında olduğunu belirterek onu destekler.

Kalindi, eski eşinden bir şey istemediğini, Ankush un istediği gibi evrakları imzalayacağını belirtir. Fakat eşi buna karşı çıkar. Maddi olarak bir beklentisinin olmadığını, fakat Kalindi’nin ilk eşinin vasiyetinde Ankusha sahip çıkmasını ve onun iyi biri olmasını sağlamasını ve onun son isteğinin bu olduğu için bunu yapmaları gerektiğini söyler.

Ertesi gün Ankush ve avukat evrakların imzalayacağını sanarak eve gelir. Kalindi, evrakları yırtar ve imza atmayacağını söyler. Eğer bu malları istiyorsa altı ay boyunca kendileri ile yaşaması gerektiğini dile getirir.

Shlok, şirkette Astha ile aynı odada kalmak istemediği için ona başka o da hazırlanmasını ister. Fakat Astha masasını Shlok un yanına koymalarını ister. Shlok, odaya geldiğinde Astha kapıyı kilitler ve anahtarı cebine koyar ve çıkmak istediğinde kendisinden almak zorunda olacağını söyler. Shlok, sinirlenir ve kapının camını kırıp personele kapıyı değiştirmelerini söyler.

Jyoti, Varad ı yanına çağırarak Shlok ve Astha arasındaki bu durumu sonlandırmak için bir şeyler yapmaları gerektiğini belirtir. Varad, evde bu durumda babasının haklı olduğunu söylemesine karşın Jyoti onlarında Niranjan’ın gerçek yüzünü gördüğünde her şeyi anlayacaklarını söyler.

Astha, bir Amerikan şirketinin kendilerine ait bir kurum için teklifleri olacağını ve bunun için sunum yapılması gerektiğini öğrenir. Fakat Shlok bunun için gönülsüzdür. Anjali ile birlikte sunum dosyayı hazırlar.

Tatlı Bela 79. Bölüm 24 Mayıs Fragmanı-Güncellenecektir

 

 

 

1 YORUM

Comments are closed.