Tatlı Bela 87. Bölüm Özet ve Fragmanı 1 Haziran Perşembe (Astha’nın Ailesi Shlok’u Taksicilik Yaparken Görürler)


Güncelleme: 20 Mayıs 2017 : 23:33
0

Astha’nın anne ve babası Shlok’u taksicilik yaparken görürler. Daha sonra ne mi olur? Tatlı Bela 87. Bölüm Özet ve Fragmanı 1 Haziran Perşembe. Astha’nın Ailesi Shlok’u Taksicilik Yaparken Görürler. Ayrıntılar haberimizde. (Orijinal: 344,345,346,347)

Astha ve Shlok, yeni hayatlarına alışmaya çalışıyorlar. Daha önce alışkın oldukları yaşam şartlarının çok altında olmasına rağmen birbirlerine destek olarak ayakta duruyorlar. Bu süreç içerisinde kısıtlı imkânları yaşayarak öğreniyorlar.

Jyoti, babası ile konuşarak yaşananlardan dolayı onu suçluyor ve gelinen neticenin hesabını soruyor. Niranjan, Shlok’un eninde sonunda geri geleceğini söylüyor ve Jyoti ye kızıyor.

Sodjal, Varad’a Jyoti’nin geldiğini söylüyor. Sid ise Varad dan özür diliyor. Bir şey söyleyemeyeceğini lakin kendisine yemin ettirince söylemek zorunda kaldığını söylüyor. Jyoti, Astha ve Shlok’u bulmaları gerektiğini ve onlara destek vermeleri gerektiğini söylüyor. Varad, Shlok’un kendi ayakları üzerinde durmadan dönmeyeceğini söylüyor.

Ankush, daha önceki planlarının başarıya ulaşmaması üzerine bu sefer değişmiş gibi yaparak istediğine ulaşmaya çalışıyor fakat Kalindi, oğlunun ne yapmak istediğini anlamıştır.

Avdhoot ve Kalindi, dışarıdayken Shlok’u görürler. Avdhoot, Shlok olup olmadığından emin olamamıştır; zira bu işi yapması için bir neden yoktur ve onu takip etmeye başlar.

Shlok, Astha ile kaldıkları eve gelir ve içeri girer. Kalindi, Avdhoot’un yanlış görmüş olabileceğini söyler fakat Avdhoot etrafa bakmaları gerektiğini söyler ve sonunda Astha ve Shlok’un kaldıkları yeri bulurlar. Onları karşısında gören Astha ve Shlok şaşırır.

Renuka, evdeki parayı yeni açılan bir bankaya yatıracağını ve altı ay sonra iki katını alacağını söyler. Jyoti, bilinmeyen bir banka olduğunu, dolandırıcı olabilecekleri konusunda onu uyarsa da Renuka, bildiğini yaparak parayı o bankaya yatırır.

Akşam olunca Jyoti, Sid’e annesinin bankaya para yatırdığını, kendisinin bankayı aradığını ama verdikleri adresin olmadığını söyler. Sid, bu durumla ilgileneceğini söyler.

Shlok, Kalindi ve Avdhoot’u görünce odadan çıkar. Astha anne ve babasına olup biteni anlatır. Bir süre sonra Shlok elinde çay tepsisi ile gelerek onlara ikramda bulunuyor.

Kalindi, daha önce kendilerine söylememelerinden dolayı kırıldığını, onları ailesi olarak görmediğini söyler. Shlok böyle olmadığını, her şeyin kendisinin yapmak istediğini, kimseden destek istemediğini, bu nedenle söylemediklerini söyler. Kalindi ve Avdhoot ona hak veriyor.

Shlok ve Astha, Kalindi ve Avdhoot’un ısrarına dayanamayarak onların evine ziyaret giderler. Yemek sonrası, Kalindi kızına para vermek ister fakat Astha bunu kabul etmez.

Ertesi sabah olduğunda, ev sahibi Astha ve Shlok’a kapıda gazetecilerin olduğunu söyler. Bir an da basın mensupları Shlok u soru yağmuruna tutarlar fakat Shlok, açıklama yapmaz.

Niranjan, basındaki haberleri duyar ve sok olur. Aynı şekilde Jyoti, Varad hepsi basındaki haberleri takip ederler. Medya dünyası, bu haberlerle çalkanıyordur.