Tatlı Bela 90. Bölüm Özeti 4 Haziran Pazar (Shlok Şirketteki Yetkilerini Kaybediyor)


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 23:29
0

Nirancan Shlok’un gidişinden dolayı mutsuz olsa da içten içe ona karşı kızgınlığı da artmaktadır. Nirancan Shlok’un şirketteki tüm yetkilerini alır. Tatlı Bela 90. Bölüm Özeti 4 Haziran Pazar ipuçları haberimizde. (Orijinal; 356,357,358,359)

Jaya kızına artık evin tek hakimi olduğunu, Anjali ve Astha’nın olmadığı bir dönemde istediği her şeyi yapabileceğini, bunu maddi bir kazanç haline dönüştürmesini istese de, Sodjal annesinin bu isteğine karşı çıkar.

Ankush un eve getirdiği Mala, onunla sürekli tartışıyormuş gibi yapmaya devam eder ve ana konu para olur. Ankush, her seferinde parasının olmadığını, tüm malvarlığının Kalindi yüzünden kendisinde olmadığını söyler. Kalindi, Mala ile konuşarak ona ne kadar ihtiyacı olduğunu sorar ve para verir.

Astha ise evi paylaştığı kişilerle mücadele etmektedir. Evin ortak kullanımı konusundaki anlaşmazlıklarla uğraşmaktadır. Niranjan eve panditleri çağırır ve Shlok’un geri gelmesi için dua ettirir.

Shlok ve Astha’nın evlilik yıldönümü nedeni ile Kalindi Hanım, onlara hediye gönderir. Niranjan’ın evinde ise Sodjal bu gün nedeni ile Astha ve Shlok’a ulaşmak istese de başarılı olamaz.

Varad ise babasının Shlok ile bu kadar ilgilenmesini merek eder ve acaba aynı şeyi kendisi yapsa bu derece olur muydu diye merak eder.

Niranjan, tapınağa giderek Shlok’un eve dönmesi için dua eder ve çıplak ayaklarla yürür. Onu gören Anjali, bir kenarda izler. Eşinin Shlok’un gidişinden dolayı çok üzgün olduğunu, bu durumun onun için değişmesine neden olmasını diler.

Shlok eve geç gelmiştir. Astha ise evlilik yıldönümlerini unuttuğunu düşünür. Shlok, bahçeye bir kalp çizmiştir. Astha bahçeye çıkınca bu manzarayı görür. Shlok, ona hediye alamadığını ama onu çok sevdiğini söyler.

Astha, Shlok’un hiç alışkın olmadığı bir hayata adapte olmaya çalışmasını takdir etmekle birlikte, onun için endişelenmektedir.

Niranjan’ın, oğlunu reddettiğini ve şirket üzerinde hiçbir hakkının olmadığı haberini tüm gazetelerde yayınlanır. Astha’nın, evi paylaştığı insanlarda bu haberi okur ve Shlok’un gerçekte kim olduğunu öğrenir. Jyoti, evde gazeteyi okuduğunda çok üzülür. Renuka bu durumdan neşeli bir şekilde bahsedince, Jyoti ile tartışır.

Bölümü nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi Seyirler.