Tatlı Bela 93. Bölüm Özeti 7 Haziran Çarşamba İpuçları (Varad Nirancan’a Engel Olmaya Çalışır)


Güncelleme: 27 Mayıs 2017 : 16:05
1

Nirancan Shlok’u bulmakta ısrarlıdır. Dedektif Shlok’u bulamadığını ve şehir dışında olabileceğini söylese de Nirancan pes etmez ve yeni dedektif tutar. Diğer taraftan Varad Nirancan’ın Shlok’u bulmasına engel olmaya çalışır. Tatlı Bela 93. Bölüm Özeti 7 Haziran Çarşamba İpuçları haberimizde. (Orijinal: 368,369,370,371)

Yemek yapabilmek içim, malzeme parası bulmaları gereken Astha ve Shlok, Ajju’nun onlara gönderdiği altınları rehinciye vererek karşılığında para alır lakin bu durumdan Shlok’un haberi yoktur.

Astha, Chowski’ye altınları rehin olarak verdiklerinden Shlok un haberi olmaması konusunda rica eder. Bu isteği kabul görmüş olsa da Apsara bu konuşmaları duymuştur.

Mala, Kalindi Hanım ile görüşerek Ankush’u sevdiğini fakat bu evde yaşayamayacağını, onun alıştığı yaşama standartlarına alışkın olduğu için, Ankush’a mal varlıklarını vermesini ister. Kalindi ise maddi bir beklentisi olmadığını lakin Ankush değişirse evrakları imzalayacağını, Ankush’un değişimi için kendisine yardımcı olmasını ister.

Varad, Niranjan’ın tuttuğu dedektif ile görüşerek ona bir senede kazandığı parayı sorar ve ona senelik kazancının dört katını teklif ediyor. Bunun için her bilgiyi kendisine vermesini şart koşuyor. Babasının bu ara zihinsel problemi olduğunu, Shlok la konuştuğunu birkaç güne kadar geri geleceğini söylüyor. Varad, dedektifle Shlok u arıyormuş gibi yapmasını fakat aramaması konusunda anlaşmıştır.

Apsara, Shlok’ a Astha’nın altınları bozdurduğunu söyler. Shlok, Chowski ile konuşmasında kendisinin borç verdiğini duymuştur. Apsara, kendisine inanmıyorsa Astha’ya sormasını ister. Shlok, Astha’ya altınları sorunca, Astha daha önceden gerçek altınlarla değiştirdiği sahte altınları gösterince Shlok ikna oluyor.

Dedektif, Niranjan’a Shlok’u bulamadığını bunun nedeninin büyük ihtimalle Shlok’un şehir dışında olduğunu söylüyor. Niranjan, bu duruma çok kızıyor ve yeni bir dedektif arayışına başlıyor.

Mala, Kalindi’nin kendisi ile konuşmalarını Ankush’a anlatıyor ve onun değişmiş gibi yapmasını, böylece istediği mal varlığına kavuşacağını anlatıyor. Ankush, yeni rolüne çabuk giriyor. Kalindi’nin yanına giderek yaşattıklarından dolayı özür diliyor. Ankush’un bu ani değişikliğine Kalindi inanmıyor.

Astha, sonunda yemek satışına başlamak için her şey hazırdır. Kamyonlarına Anjali’nin yemekleri tabelasını asarlar. Shlok ve Astha çok memnundur. İşleri büyütüp burada bir ev alıp, Anjali’yi yanlarına alacaklarını hayal ederler. İlk gün olduğu için Astha’nın başlarda çok müşterisi olmaz ama ilerleyen zamanlarda bu durum değişecektir.

Varad, işyerinde müşterilere sunum yaparken, müşterileri buna gerek olmadığını, Niranjan ve Shlok’un başında oldukları her işe gözü kapalı olarak girebileceklerini söylerler. Varad, bu durumdan rahatsız olmuştur ve ne yaparsa yapsın Shlok ismi önüne çıkmaktadır.

Shlok, bir şirkete iş görüşmesi yapmaya gider ve müdüre sunum yaparak oldukça beğenilen sunum sonrası, patronla görüşmesine karar verilir.

 

Tatlı Bela Tüm Haber ve Özetleri <<<tıkla

1 YORUM

Comments are closed.