Tatlı Bela 96. Bölüm Özeti 10 Haziran Cumartesi İpuçları(Zabıta Kamyonete El Koyar)


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 22:01
3

AStha ve Shlok yeni bir iş kurmuşlar ve hayatlarını ikame etmeye çalışmaktadırlar. Ancak işler bazen istedikleri gibi gitmez ve zabıta kamyonetlerine el koyar. Tatlı Bela 96. Bölüm Özeti 10 Haziran Cumartesi İpuçları Orijinal: 380,381,382,383)

Şirkette yönetim kurulu toplantısı vardır.  Varad’ın yaptığı değişikliklerden dolayı memnun olmayan ve bu durumların şirketi zor durumda bırakacağını düşündükleri için Niranjan la görüşmek ister.

Varad, Niranjan’ın şirketle ilgilenmediğini, kendisinin ilgilendiğini söylemiş olsa da bu pek fayda etmez ve yönetim kurulu üyesi Niranjan’la görüşerek yarın yapılacak toplantıya katılmasının çok önemli olduğunu söyler.

Varad, babasının şirkette yaptığı değişiklikleri görmesini istemediği için onun gelmesini engelleyecek planlar yapmaya başlar.

Astha, çarşıda satış yapmaya devam ederken, belediye görevlileri gelir ve satış ruhsatları olmadığı için tüm malzemeleri alıp bir kamyona yükleyip götürürler. İşlerinin düzelme aşamasında bu olan durum kötü olmuştur.

Astha ve Shlok, belediyeye giderek kesilen cezayı öderler. Astha, hemen kamyonu geri almak istemektedir ama görevliler bunun olmayacağını söyler.

Astha, bir plan yaparak Chowski’yi arar ve gazeteci gibi davranmasını isteyerek onu belediyeye çağırır. Chowski geldiğinde, mağdur bir bayan rolüne bürünerek cezayı ödemesine rağmen yetkililerin işi yokuşa sürdüğünü söyler. Basının geldiğini sanan görevliler olumlu yönde davranışlarını değiştirmeye başlar ve kamyonunu alırlar.

Apsara çiftimizi belediyeye şikayet etmesine rağmen aynı gün arabalarını geri aldığını gördüğünde oldukça rahatsız olur, ne yaparsa yapsın Astha bir şekilde içinde kaldığı zor durumdan kurtulmaktadır. Astha’nın müşterilerinden birisi yemekleri çok beğenir ve oğlunun doğum gününde ikramları kendilerinden alacağını söyler. Toplu sipariş alan Astha ve Shlok memnun olmuştur.

Varad, babasının toplantıya gelmemesi Sodjal dan bir şeyler yapmasını ister. Sodjal da Niranjan ın meyve suyuna uyku ilacı koyar. Böylece onun toplantıya gelmesini engelleyeceklerdir lakin Sodjal ilaç kattığı bardağı Jaya ile çarpışarak yere düşürmektedir fakat başka bir bardağa koyarak Niranjan a içirir.

Varad ise şirkette çok gergindir. Sekreterin Niranjan’ın şirketin kapısına geldiği haberi alınca bu gerginlik iyice artar. Kapıya inen Varad Niranjan’ın arabada uyuduğu görünce mutlu olur ve şoföre onu eve götürmesini söyler.

Astha, Shlok’a bir telefon alır. Shlok, pahalı bir telefon olduğunu bu masrafa gerek olmadığını söylese de Astha bunu işlerinde de kullanabileceklerini böylece hayatlarının daha kolay olay olacağını söyleyerek onu ikna eder.

 

Tatlı Bela Tüm Haber ve Özetleri <<<tıkla

 

3 YORUMLAR

  1. Aastha shlok ilk önce sizi çok seviyorum hiç bir zaman ayrılmayın bu sorunlarda bitecek sonunda ama aastha sen hafızanı kaybedip shloku hatırlamayınca ben çok üzüldüm ne olur shloku hatırla siz birbirinizi çok seviyorsunuz. Ne olur ayrılmayın ve niranjan aastha ve shlokun Başın ne geliyorsa senin yüzünden geliyor ve varad sen çok kötü niyetli birisin sende eski iyi varad ol bence yanlışmı düşünüyorum bu söylediklerimde aastha shlok sizi çok seviyorum her zaman mutlu olun canımın içi aastha shlok benim güzel aşk kuşlarım keşke gerçek hayatta da böyle güzel saf bir aşk olsa aastha shlok???

Comments are closed.