Tatlı Bela 97. Bölüm Özeti 11 Haziran Pazar İpuçları (Shlok Haraç İsteyenlerle Kavga Ediyor)


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 18:48
2

Shlok ve Astha’nın başı Rangu ile derttedir. Rangu Shlok’tan haraç ister ve işler karışır. Tatlı Bela 97. Bölüm Özeti 11 Haziran Pazar İpuçları ilginç gelişmelerle sizlerle. (Orjinal: 384,385,386,387)

Sodjal, Kavya’nın devamlı telefon ile konuştuğu kişinin Anjali olduğundan şüphelenir ve huzur evinde olabileceğini düşünmektedir. Jaya’nın telkinleri ile Kavya’yı oradakileri görmesi bahanesi ile gidip kontrol etmeye karar verir.

Huzur evine gittiklerinde Kavya’nın, yaşlı insanlarla sohbet etmeye gittiğinde, kendisi oradaki insanlar için getirdiği yiyecekleri verir. Ardından Kavya’yı kontrol eder ve onu Anjali ile sohbet ettiğini görür. Sodjal, Varad’ın kendisine söyledikleri aklına gelir. Anjali eve dönerse kendisi eski düzenine dönecektir. Bu nedenle onu görmediğini düşünmeye başlar.

Astha ve Shlok, işlerinin iyi olmasından oldukça memnundur ve Chowski ile görüşerek kendilerine başka ev bulmalarını isterler. Chowski, başta bu isteğe olumlu yaklaşmasa da, annelerini yanına alacaklarını söylediklerinde onlara iki gün içinde birkaç evin boşalacağını, o zaman o evlerden beğendiklerini tutabileceklerini söyler.

Astha bu güzel haberi Anjali ye verir ve yakın zamanda onu kendi yanlarına alacaklarını söyler. Yaşlılar evindekiler onun ayrılacağına üzülseler de, çocuklarının yanında olacağını bilecekleri içinde bir yandan mutlu olacaklarını söylerler.

Rangu, Astha’nın bulunduğu çarşıyı haraca kesen bir grup lideridir ve üç aylık hapisten sonra dışarı çıkmıştır. Çarşıdakilerden tekrar koruma adı altında para toplamaya başlar. Adamlar Astha ya gelince, Astha istenilen parayı vermeyi ret eder. Adamlar zorla Astha’nın kasasında tüm parayı alırlar. Astha yaşananlara anlam veremez ve ağlamaya başlar. Shlok, yaşananları duyunca şok olur.

Chowski, Shlok a istenilen parayı vermelerini tavsiye ediyor. Daha önce para vermeyi ret eden birini çok feci dövdüklerini ve satışa izin vermediklerini anlatıyor.

Anjali’nin annesi rahatsızlanınca, aile doktorlarını arıyor ve doktor yaşlılar evine geliyor. Doktor burada Anjali’yi göreceğini ve Niranjan ı haberdar etmeyi düşünürken, Anjali’nin annesi, onu kendisinin aradığını söyler.

Ertesi gün, Rangu’nun adamları yemek yiyor lakin parasını vermiyor. Shlok, bu adamlarla kavga ediyor ve onları dövüyor. Adamlar daha kalabalık geliyor ama Shlok elindeki sopa ile onları yine dövüyor. Çarşıdakiler Shlok’tan cesaret alarak adamlara saldırıyor, adamlar gitmeden önce Shlok’u tehdit ediyor.

Rangu, Chowsk’yi arayarak neler olduğunu sorar. Chowski, Shlok ve Astha’nın buraya yeni geldiklerini, kendisini tanımadıklarını, Shlok’u özür dilemek için yanına getireceğini söyler.

Chowski, Shlok’u Rangu’nun yanına götürür. Adam başta Shlok’u korkutmak istese de Shlok oralı olmaz. Rangu’nun adamları Shlok’a silah doğrultur. Shlok, adamın elinden silahı alarak Rangu’ya doğrultur. Rangu, böyle bir şey beklemiyordur.

 

Tatlı Bela Tüm Haber ve Özetleri <<<tıkla

2 YORUMLAR

Comments are closed.