Tehlikeli Karım Dizi Kıyafetleri Markaları Ne?


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 15:31
0

Yayın hayatına başlayan dizilerin hikayeleri, oyuncuları ve müzikleri dışında kıyafetleri, kostümleri, aksesuarları ve takıları da izleyenlerin ilgisine maruz kalıyor. Gerek sosyal medyadan gerekse internet üzerinden sevilen oyuncuların kullandığı giysiler ile alakalı detaylı bilgileri sizler için paylaşıyoruz. Özellikle başrol oyuncularının ayakkabılarından aksesuarlarına kadar kullandığı tüm detaylar ilgiyle takip ediliyor. Tehlikeli Karım dizi kıyafetleri markaları ne? 


Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Merak ettiğiniz araştırdığınız tüm giysilerin markalarına,  fiyatlarına ve nereden temin edebileceğinize kadar tüm bilgileri bölüm bölüm sizlerle paylaşacağız. Genellikle diziler başlamadan önce firmalar sponsor olmak için tekliflerde bulunuyor. Dizideki oyuncuların karakterleri sosyal çevreleri yaptıkları işlere göre her bir karakter için ayrı sponsorlarla anlaşma imzalanıyor. Dizinin takipçileri Tehlikeli Karım dizi kıyafetleri, markaları ve fiyatları nedir? sorularına yanıt aradı.

Tehlikeli Karım dizi kıyafetleri markaları ne? Bu sorunun yanıtına gelmeden önce dizi hakkında kısa bir analiz yapalım. Başrolünde Gonca Vuslateri’nin yer aldığı dizide türlü türlü karakterlere bürünen bir kadın izleyeceğiz. Gerçek hayatta spor ve sade tarzıyla ön plana çıkan Gonca Vuslateri Tehlikeli Karım dizisinde farklı tarzları,kıyafetleri ve aksesuarlarıyla izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaracak.

Tehlikeli Karım dizi kıyafetleri markaları ve fiyat bilgileri sitemizde her hafta güncel olarak paylaşılacaktır. Gonca Vuslateri Tehlikeli Karım dizisinde dikkat çeken, renkli ve farklı tarzıyla çok konuşulacak.

Tehlikeli Karım dizi kıyafetleri markaları arasında, Koton, Mavi, Zara, Marks Spencer, Forever New, İpekyol, Mango, TWIST, Adidas, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Diesel, Beymen ve Lacoste gibi ünlü isimler yer alıyor.