Tehlikeli Karım Reyting Sonuçları Nasıl? İzlendi Mi? Tuttu mu?


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 04:48
2

Tehlikeli Karım 25 mart pazar yayın hayatına başladı. Uzun süren tanıtımların ardından ekrana gelen dizinin ilk bölüm reyting sonuçları nasıl? Show TV’nin pazar gününü kızıştıran yeni projesi izlendi mi tutu mu?

Projeyle ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmadan önce sıfır bilgiyle yayınlanan fragmanlardan notunu verdiğimiz bir dizi olduğunu düşünüyoruz. Uyarlama bir dizi olan Tehlikeli Karım’ın ilk bölümden reytingleri kasıp kavurmasını kimse beklemiyordu zaten. Detaylı bir analiz yapıldığında ve etraflıca değerlendirildiğinde dizi yayın hayatına başlamak için en doğru günü seçmiş.

Pazar dişli rakiplerin reyting savaşı verdiği zorlu bir gün değil. Haftanın diğer günleri daha güçlü ve rakipsiz dizilerle mücadele vermektense pazar akşamları ortalama reyting alan projeler arasında kendini ispatlayabilir. Tehlikeli Karım dizisini zorlayacak en güçlü projeler Star Tv’de Jet Sosyete, Fox Tv’de Savaşçı ve Tv8’de Survivor.

Bakıldığında Savaşçı dizisi askeri ve aksiyon içerikli konusuyla, Jet Sosyete komedi dizisi oluşuyla ve Survvior reality bir yarışma programı oluşuyla Tehlikeli Karım dizisinden oldukça farklı bir kulvarda. Suç, sır, aşk ve ihanet gibi pek çok konunun iç içe olduğu Tehlikeli Karım izlendi mi tutu mu reyting sonuçları nasıl?

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Gonca Vuslateri, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal gibi her biri birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı dizinin reyting sonuçları beklentilerin altında mı kaldı? Büyük umutlarla ekrana gelen Tehlikeli Karım ekranlara yeni  bir soluk getirebildi mi?

Yeni başlayan diziler için en çok merak edilen konuların başında her zaman reyting oranları yer alıyor. Dizi seyirci çekmeyi başarabilirse uzun süre ekranlarda boy gösterecektir. Tehlikeli Karım uzun süredir gerek ekranlarda gerekse sosyal medyada yapılan tanıtımlardan dolayı merak edildi ve geniş bir kitle tarafından izlendi.

Ortalama bir reyting oranıyla haftayı kapattı. Total’de 4.5 bir izlenme oranıyla dizi ortalamanın altında kaldı. En çok izlenen ilk 10 dizi arasına girmeyi kıl payı kaçıran Tehlikeli Karım dizisi tekrar bölümlerin ardından daha geniş bir izleyici kitlesine sahip olabilir. Bunu ilerleyen günlerde açıklanan reyting oranlarıyla daha iyi anlayacağız.

Tehlikeli Karım dizisi reyting sonuçları, izlendi mi tuttu mu soruları güncel olarak sitemizde yer alacaktır. Sizler Tehlikeli Karım dizisini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

 

Comments are closed.