Tehlikeli Karım Şahin Kim? Hakan Atalay Biyografisi


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 18:09
0

Show Tv’nin yeni gözdesi Tehlikeli Karım yayın hayatına başladı. Dizinin her bir karakteri dizi için kilit rol üstleniyor. Bu isimlerden biride Şahin. Tehlikeli Karım Şahin ekranda göründüğü andan itibaren izleyenler tarafından en çok araştırılan ve sorgulanan konular arasında yer alıyor. Bizde Tehlikeli Karım Şahin kim Tehlikeli Karım Şahin’in gerçek adı ne? sorularını sizler için araştırdık.

Şahin Derin’in gizli akıl hocası, düşüncelerine önem verdiği biridir.Sessiz Kadın isimli bir barı işletmektedir. Çok düşünür az konuşur. Derin’le uzun yıllara dayanan bir dostluğu vardır. Sakin yapısının altında ne kadar tehlikeli olduğunu ve Derin söz konusu olduğunda ne kadar ileri gidebileceğini kendisi bile kestiremez. Dizinin ilerleyen bölümlerinde sık sık karşılaşacağımız önemli bir karakter.

Tehlikeli Karım Şahin rolüne hayat veren oyuncu Hakan Atalaydır. Hakan Atalay sol olarak Fi dizisinde Can Manay’ın asistanı Kaya rolüne hayat vermiştir. Artvin’de dünyaya gelen oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. Üniversite yıllarına kadar Artvin’de yaşamıştır.Memleketinden ilk olarak üniversite okumak için ayrılmış daha sonra İstanbul’a yerleşmiştir.

Bugüne kadar çok sayıda dizi ve filmde rol almıştır. Fakat genelde yardımcı rollerde olduğu için yıldızı parlayan ünlüler arasındadır diyemeyiz. Köprü, Yengeç Oyunu, Aile Saadeti, Şenlikname, Kardeşim Benim, Fi ve Sevda’nın Bahçesi dizilerinde rol almıştır. Sevdanın Bahçesi dizisinde Hakan karakterine hayat vermiştir.

Günümüzde Tehlikeli Karım Şahin rolüyle tekrar izleyici karşısına çıkan Hakan Atalay dikkat çeken bir karaktere hayat veriyor.Üstlendiği tüm rolleri hakkıyla yerine getiren başarılı oyuncuya Şahin rolünü de en iyi şekilde yapacaktır. Kendisine Tehlikeli Karım Şahin rolüyle başarılar dileriz.