Tehlikeli Karım Tekrarları Ne Zaman? Show TV Haftalık Yayın Akışı


Güncelleme: 27 Mart 2018 : 03:19
0

Show TV’nin heyecanla beklenen dizisi Tehlikeli Karım 25 mart pazar akşamı yayın hayatına başladı. İddialı yapımlardan biri olan dizinin tekrar bölümleri kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ne zaman yayınlanacak? Uzun tanıtımlar ardından ekrana gelen Tehlikeli Karım tekrarları ne zaman? Hangi günler, saat kaçta?

Show TV yayın akışında yer alan programlarını açıkladı. Dizi ilk bölümü ile ekrana gelir gelmez yankıları başladı. Diziyi izleyenler övgü ve iltifatlarla bahsedince izleyici kitlesi diziyi merak etti. Ve Tehlikeli Karım tekrarları ne zaman yayınlanacak? Tehlikeli Karım tekrarları hangi günler ve saat kaçta sorularına yanıt aradı.

Tehlikeli oyunları, gizemli ve gerilim dolu hikayesiyle ekrana gelen Tehlikeli Karım dizisi için yankılar uzun süre devam edecek. Dizinin en iyi ve avantajlı tarafı pazar akşamları ekrana geliyor olması. Çünkü pazar akşamları güçlü ve dişli rakipler yok.

Mart ayının son haftası Show Tv haftalık yayın akışına bakıldığında pazartesi 20:00’da Çukur ve ardından Tehlikeli Karım tekrarı yayınlanacak. Salı akşamı Düğün Dernek filminin ardından 22.15’te Tehlikeli Karım dizisi ilk bölümü ile tekrar ekrana gelecek. 28 mart çarşamba Güldür Güldür Show akabinde 00.25’te Tehlikeli Karım izlemek isteyenler için tekrar yayınlanacak. Perşembe ve cuma akşamları da dizinin tekrar bölümleri gece yarısından sonra yayınlanmaya devam edecek.

Tehlikeli Karım tekrarları sadece bu hafta için bu kadar sık yayınlanacak. İlk bölümü izleyicinin yakalaması için her gece ekrana gelecek. Diziye hakim olan kitle yeni bölümü heyecanla bekleyecek. Sonraki bölümler haftada iki kez gece ve hafta sonu olmak üzere tekrarları yayınlanacak.

Show TV 2018 sezonu için büyük bir atak yaptı. Yeni dizi projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. Bir kısmının hazırlıkları devam ediyor bir kısmı yayına başlamak için gün sayıyor bir kısmı da yayın hayatına start verdi. Özellikle Fi dizisi ilk bölüm reytingleriyle kanalı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Fakat Tehlikeli Karım için tekrarları ne zaman sorusu sıklıkla sorulduğu için dizinin tuttuğunu düşünebiliriz. Tehlikeli Karım tekrarları ne zaman?


Tehlikeli Karım Reyting Sonuçları Nasıl? İzlendi Mi? Tuttu mu?


Show Tv yayın akışı ile ilgili güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın.